Spectrum SHIFT skenaspotlight x3 10W
Vit, RA90, 24 grader

12429-0

New product

Spectrum SHIFT skenaspotlight x3 10W - Vit, RA90, 24 grader Expandera

Spectrum SHIFT rälsspot x3 10W, en minimalistisk och nordisk designad LED-spot med 3 ljuskällor som ger ett riktat och koncentrerat ljus.

  • LED-spotten är lätt att flytta runt och den klickar lätt in i SHIFT-skenan
  • Med ett färgåtergivningsindex på 90 (RA90) får du fantastisk färgåtergivning som säkerställer att din omgivning ser naturlig och levande ut
  • Den 24-graders riktade ljusstrålen ger fokuserad belysning på specifika områden, vilket gör den idealisk för både hem och professionella applikationer
  • Den minimalistiska och nordiska designen gör denna skenaspotlight till ett elegant tillskott i alla rum som vill ha modern och stilren belysning.

Mer detaljer

kr 647,00

inkl. moms.

Denna vara är inte längre på lager.


Vad är SHIFT?

SHIFT-serien från SpectrumLED är en smart och innovativ belysningslösning. SHIFT är ett slankt och elegant skensystem som erbjuder den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet. Ett brett sortiment av lampor och belysning kan enkelt klickas på och flyttas längs skenan, vilket ger dig obegränsade möjligheter.

Läs mer om SHIFT - se hela katalogen: 2023 katalog


SHIFT-serien är definitionen av funktionalitet och mångsidighet. Den flexibla designen gör att du enkelt kan justera belysningen för att passa olika arrangemang och aktiviteter i ditt hem.

Får du många gäster och behöver flytta ditt matbord? Med ett SHIFT-system kan du enkelt flytta lampan över matbordet också. Behöver du mer fokuserat ljus för ett projekt? Med SHIFT kan du till exempel enkelt byta din hänglampa mot en spotlight.

Hela SHIFT-serien finns i svart eller vitt och har en läcker nordisk och minimalistisk design som passar perfekt i alla hem. Det breda utbudet av lampor och belysning säkerställer att det finns något för alla smaker och behov.


Produktbeskrivning: Spectrum SHIFT skenaspotlight x3 10W, Vit, RA90, 24 grader

Data om produkten:

Effekt: 10W.

Skall försynas med 48V

Ljusstyrka på 1000 lm och ett fokuserat ljus på 24 grader för att säkerställa ett kontrollerad ljus.

Extra hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 90-95. Som garanterar ett livligt och naturligt vackert ljus som sprudlande visar alla färger. Ljuskvalitet som räcker för de flesta behov.

Genom att använda LED av högsta kvalitet säkerställs lång och säker drift upp till 50.000 timmar, med ett minimalt fall i ljusstyrka. Kombinerat med en professionell och pålitlig drift med god kylningskapasitet så kan en lång livslängd förväntas för hela produkten.

Dimensioner: 123 x Ø38 mm.

IP20 - Ej vattentät.

Med integrerad ljuskälla.

Lyset
KulörVarm vit
Varm vit kulör3000K
DimbarNej
Ljusstyrka1000 lumens
Spridningsvinkel24 grader
RA>= 90
Förväntat livstid L8050.000 timer
Dimensioner
Höjd123 mm.
Diameter38 mm.
MaterialAl+PC
Effekt & spænding
Effekt10W
Spänning48V
Andet info
IP klassifikationIP20
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy