Smart Home

Smart Home

Det finns 125 produkter.

Letar du efter en Google Home-glödlampa som kan styras från din Android, iPhone, surfplatta eller Google Home-system? Hos Ledproff .dk har vi ett stort urval av olika glödlampor som är kompatibla med Google Home, Amazon Alexa och smartphones. Glödlamporna har inbyggt wi-fi vilket gör det möjligt att styra ljusstyrkan, justera färgen på glödlampan och tända och släcka ljuset direkt från din smartphone eller surfplatta via en app. Dessutom kan glödlamporna även styras via röststyrning via din Google Home eller Amazon Alexa.

Visar 1 - 104 av 125 produkter

Googla hem glödlampor för ditt hem

I urvalet av Google hemlampor kan du gå på jakt efter den glödlampa som kan möta det behov du har i ditt hem. Den räknar både LED spots och glödlampor, olika SmartHome-dimmers, strömbrytare och wi-fi-uttag.


Fördelarna med att välja en Google Home-glödlampa är många - med SmartHome-kontroll kan du:

  • Justera färgen på glödlampan - den vita / gula nyansen.
  • Justera ljusstyrkan.
  • Ställ in automatisk på/av-tid.
  • Dela inställningar mellan enheter i samma serie.
  • Slå på och av glödlampan.

Behöver du en hjälpande hand för att hitta rätt glödlampa, eller är du osäker på vilken typ som är kompatibel med ditt SmartHome-system? Du är alltid välkommen att kontakta oss, så ser vi till att guida dig i riktning mot den Google Home-glödlampa du behöver.

Filtrera efter

Pris
kr 64 kr 2891
Kulör
mer... mindre
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy