Spectrum SHIFT Start set
2 meter komplett, Vit

12492-0

New product

Spectrum SHIFT Start set - 2 meter komplett, Vit Expandera

Med SHIFT Start-setet kan du komma igång med SHIFT-systemet i ditt hem. 

Setet innehåller 2x 1 meter skenor och alla tillbehör.

Startsetet är utan ljuskällor, så du kan välja de som passar dina behov.

SHIFT Start set består av

  • 2 st Spectrum SHIFT 1 meters skenor i vitt
  • 1 st Spectrum SHIFT 150W strömförsörjning i vitt
  • 2 ändstycken i vitt
  • 1 st skarv i vitt
  • 1 metallskarv

Mer detaljer

kr 1.239,00

inkl. moms.

I lager.


Vad är SHIFT?

SHIFT-serien från SpectrumLED är en smart och innovativ belysningslösning. SHIFT är ett slankt och elegant skensystem som erbjuder den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet. Ett brett sortiment av lampor och belysning kan enkelt klickas på och flyttas längs skenan, vilket ger dig obegränsade möjligheter.

Läs mer om SHIFT - se hela katalogen: 2023 katalog


SHIFT-serien är definitionen av funktionalitet och mångsidighet. Den flexibla designen gör att du enkelt kan justera belysningen för att passa olika arrangemang och aktiviteter i ditt hem.

Får du många gäster och behöver flytta ditt matbord? Med ett SHIFT-system kan du enkelt flytta lampan över matbordet också. Behöver du mer fokuserat ljus för ett projekt? Med SHIFT kan du till exempel enkelt byta din hänglampa mot en spotlight.

Hela SHIFT-serien finns i svart eller vitt och har en läcker nordisk och minimalistisk design som passar perfekt i alla hem. Det breda utbudet av lampor och belysning säkerställer att det finns något för alla smaker och behov.


Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy