LED adapter

LED adapter

Det finns 14 produkter.

Om du letar efter en högkvalitativ LED adapter med alla funktioner du behöver, då kan du väl ställa in sökningen. På denna sida har vi samlat hela vårt spännande utbud av LED adaptrar som du enkelt och smidigt kan titta igenom hemma från soffan. Vi har även tagit med de tillbehör som du ofta kan behöva när du installerar LED teknik hemma. En LED adapter från LEDproff är ett funktionellt och smart verktyg som gör det möjligt att använda LED i sammanhang som annars inte skulle vara möjliga. Du kan till exempel hitta en adapter som gör att du kan använda ett vanligt E27 sockel .

Visar 1 - 14 av 14 produkter

Smarta LED adaptrar

Bland de många alternativen inom LED adaptrar hittar du både de som är redo att gå till och de som möter ett specifikt behov. Det gäller bland annat våra kopplingsdosor för de smarta snabbkopplingarna. Här kan du samla alla dina ledningar i en låda, där det finns avlastning i båda ändar. Du kan även hitta en E27 till GU10 adapter av snygg kvalitet som gör att du kan använda ett GU10 sockel i ett vanligt E27 sockel .

I vårt utbud hittar du även våra Downlight-satser utan ljuskällor där du smart och enkelt kan styra ljuset från den snyggt utförda, runda hållaren som finns i färgerna matt vit, vit stål och krom. Slutligen kan vi även erbjuda dig tätningsringar för inbyggnadsspot, som tätar helt mellan ångspärr och inbyggnadsspot med inbyggd backbox. De smarta LED adaptrarna och andra tillbehör till din belysning är alla tillverkade i högsta kvalitet och med funktionalitet och elegans i åtanke. Din nya LED adapter blir en naturlig del av dina befintliga elinstallationer och den kommer att bidra med ännu mer av den populära LED tekniken till ditt hem. Ta en titt på vårt stora utbud så kan du hitta precis den LED adapter du letar efter.

Filtrera efter

Pris
kr 11 kr 126
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy