Spectrum SHIFT ljusskena 8W
Svart, RA90, 30 cm

12406-0

New product

Spectrum SHIFT ljusskena 8W - Svart, RA90, 30 cm Expandera

Spectrum SHIFT ljusskena 8W är det perfekta valet för att skapa bra grundbelysning i alla rum. Skenan har en nordisk och minimalistisk design och sitter ovanpå SHIFT-skenan.

  • RA90-kvalitet säkerställer en hög färgåtergivning och gör färgerna mer levande
  • 100 graders ljusvinkel säkerställer en bred och jämn spridning av ljus
  • Easy click-funktionen gör det både enkelt att fästa och flytta ljusskenan efter behov

Med Spectrum SHIFT ljusskena 8W får du inte bara en stilren design, utan även en praktisk och flexibel belysningslösning för alla rum.

Mer detaljer

kr 280,00

inkl. moms.

I lager.


Vad är SHIFT?

SHIFT-serien från SpectrumLED är en smart och innovativ belysningslösning. SHIFT är ett slankt och elegant skensystem som erbjuder den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet. Ett brett sortiment av lampor och belysning kan enkelt klickas på och flyttas längs skenan, vilket ger dig obegränsade möjligheter.

Läs mer om SHIFT - se hela katalogen: 2023 katalog


SHIFT-serien är definitionen av funktionalitet och mångsidighet. Den flexibla designen gör att du enkelt kan justera belysningen för att passa olika arrangemang och aktiviteter i ditt hem.

Får du många gäster och behöver flytta ditt matbord? Med ett SHIFT-system kan du enkelt flytta lampan över matbordet också. Behöver du mer fokuserat ljus för ett projekt? Med SHIFT kan du till exempel enkelt byta din hänglampa mot en spotlight.

Hela SHIFT-serien finns i svart eller vitt och har en läcker nordisk och minimalistisk design som passar perfekt i alla hem. Det breda utbudet av lampor och belysning säkerställer att det finns något för alla smaker och behov.


Produktinformation

Effekt: 8W
Anslutning: 48V
Ljusstyrka: 980 lm
Spridningsvinkel: 100 grader
RA-värde: 90-95 (extra hög ljuskvalitet)
Livslängd: Upp till 50.000 timmar
Dimensioner: 23 x 304 x 42 mm
IP-klass: IP20 (ej vattentät)
Övrigt: Integrerad ljuskälla

Perfekt för en jämn fördelning av ljus med en bred spridning på 100 grader. Det höga RA-värdet garanterar livligt och naturligt vackert ljus som visar alla färger på ett sprudlande sätt. Med LED av högsta kvalitet kan du förvänta dig lång och säker drift utan att ljusstyrkan minskar betydligt. Den professionella och pålitliga konstruktionen med god kylkapacitet ger produkten en lång livslängd.

Spectrum SHIFT ljusskena 8W i svart är en pålitlig belysningslösning med hög kvalitet och lång livslängd. Idealisk för både privata och kommersiella miljöer där bra ljuskvalitet är viktigt. Om du vill ha en ljusskena som ger jämnt fördelat ljus i hög kvalitet är detta det perfekta valet.

Lyset
KulörVarm vit
Varm vit kulör3000K
DimbarNej
Ljusstyrka980 lumens
Spridningsvinkel100 grader
RA>= 90
Förväntat livstid L8050.000 timer
Dimensioner
Höjd304 mm.
Bredd23 mm.
Djup42 mm.
MaterialAl+PC
Effekt & spænding
Effekt8W
Spänning48V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy