LED Takspotlights

LED Takspotlights

Det finns 58 produkter.

Ibland behöver man mycket riktningsbestämt ljus, som bara lyser upp ett bestämt område. När der då inte finns plats till en normal spotlight, uppnås den bästa effekten med en infälld LED spotlight. Det gäller i allra högsta grad uppe i taket.

Infällda LED-spottar använder mindre ström, utvecklar tydligt mindre värme än glödlampor och har en lång levnadstid. Utnyttja de många fördelar infällda LED-spottar ger, och diversiteten, som vår onlineshop erbjuder. Du kan se hela urvalet här.

En infälld LED spotlight tjänar många olika ändamål, men de har en primär fördel jämfört med gamla halogenspottar vi känner, och det är värmeutveckling. Orsaken är nämligen att LED inte utvecklar nära på så mycket värme som traditionella spottar, och därmed kan du lättare montera, eller t.o.m. eftermontera en infälld LED spot helt simpelt i taket, eftersom kraven på själva installationen inte är så omfattende p.g.a. att det inte förekommer den samma brandfara.

Med infälld LED spot kan alla områden av huset sättas i scen. Eftersom infällda LED lampor nästan fullständigt försvinner i taket, är de ett uttryck for diskret elegans. LED lampor finns i olika färger och fås också med samma färg som de gamla glödlamporna, varm vit. Den är alltså inte bare en rimlig ersättning för de gamla glödlamporna, med är faktiskt bättre. Därtill kan en infälld LED spot med sina färgade ljuseffekter, skapa en helt speciell atmosfär.

Visar 1 - 58 av 58 produkter

Infällda spottar i taket

Infällda LED spottar är generellt lättare att arbeta med än deras motsvarande halogen-systrar. Som sagt, så är värmeutvecklingen långt mindre och risken för att spottarna svärtar eller antänder byggmaterialet omkring spotten är stort sett obefintlig.

Det betyder också, att dessa spottar kräver betydligt mindre friplats över och omkring sig. Därför kan de också monteras ställen, där det annars inte ville vara möjligt att installera en traditionell halogenspot. Det ger helt nya möjligheter att dekorera med ljus och gör det lätt att helt dölja ljuskällorna, så belysningen närmast verkar komma ut från ingenting.

Och så har vi naturligtvis ekonomin. Du kan klare dig med et effektförbrukning, som är 7 gånger lägre än med en halogenlampa. Det innebär, att om du hittills har använt en 20 W halogen, kan du klara dig med en 3 W LED lampa. Det är en besparing, som verkligen kan märkas på elräkningen.

Andra fördelar med LED

Så en infälld spot med LED lampor är vägen fram – och du behöver faktiskt inte byta annat än själva lampan. För i de flesta tillfällen kan du återanvända en eventuell transformer och har takspotten en dimmer, är det inte heller något problem. Många av våra LED-spottar kan dimmas. Det står klart och tydligt i produktbeskrivningen, både om den kan och om den inte kan.

Slutligen, så slipper föra ut tungmetaller i naturen, när du till sist kasserar LED lampan, för i motsats till halogenlampan, innehåller LED lampan varken kvicksilver eller andra tungmetaller.

Den låga energiförbrukningen medverkar också till att sänka utsläppet av CO2 och sparar naturen för en massa koldamm och andra giftiga ämnen. Kol är nämligen fortfarande den vanligaste energikällan till elproduktion. Så med en infälld spot med LED lampor får du en mycket grönare och miljövänligare lösning – och sparar en massa pengar under lampans långa levnadstid.

Våra LED spottar

De olika modeller infällda spottar vi säljer är både 230v och 12v, vilket gör att de kan kopplas till alla tänkbara installationer. De fås också i många olika styrkor, och du kan t.o.m. få dem i flera olika färger, allt efter behov. Kom ihåg att alla våra infällda LED spottar har 2 års garanti och är Ce och Rohs godkända.

Filtrera efter

Pris
kr 24 kr 984
Kulör
mer... mindre
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy