Utomhus vägglampor

Utomhus vägglampor

Det finns 50 produkter.

Letar du efter en energibesparande lösning som också säkerställer dig det optimala ljuset runt ditt hem eller företag? Här på Ledproff .dk hittar du ett stort urval av LED lampor, inklusive lampor som passar perfekt för utomhusbruk. Det som kännetecknar en utomhuslampa hos oss är att design, funktioner och material tillåter alla slags väder. Därför hittar du självklart både vind- och vattentäta LED utomhuslampor i utbudet på denna sida, precis som flera av dem även kommer med rörelsesensorer och möjlighet till ljusreglering. Ta en titt på utbudet av utomhuslampor och hitta den eller de modeller som uppfyller dina krav och behov.

Visar 1 - 50 av 50 produkter

Fördelar med att välja LED lampor och utomhus LED lampor

Har du tidigare avstått från utomhuslampor på grund av strömförbrukning, då är LED lampor lösningen för dig. En LED lampa har vanligtvis en livslängd på allt mellan 25 000 till så mycket som 50 000 timmar, vilket motsvarar flera decenniers drift. Därför behöver du inte byta glödlampa i tid och otid. Men dessutom får du också en glödlampa som drar mycket mindre ström än de gamla glöd- och halogenlamporna.

Utomhuslamporna du hittar här hos Ledproff .dk finns med olika lumen, färg, ljusspridning och med eller utan sensor och dimmer. Det gör att du enkelt kan hitta den lampa som uppfyller dina behov och din preferens för till exempel kallt, vitt eller varmt och gyllene sken. Det som även gäller för en LED lampa är att ljuset är stabilare utan att flimra och blinka. Lamporna finns i olika material bland annat aluminium, väderbeständig plast och rostfritt stål.


Fördelen med LED lampor är många, men besparingen i strömförbrukning måste vara störst och därför många företag såväl som privatpersoner, som har ett stort behov av bra, utomhusbelysning att välja eller gå över till LED .

Vägglampor utomhus som lyser upp ditt hem

Det finns flera goda skäl till varför utomhusbelysning är viktigt i hemmet eller företaget. Bra belysning runt entré, garage och carport, gångvägar och liknande välkomnar gäster på en gång men skrämmer också bort objudna gäster. Med rätt vägglampor kan du skapa en atmosfär som gör att folk vill komma in samtidigt som det är ett praktiskt val under årets mörka månader.

På denna sida hittar du ett stort urval av lampor med LED lampor, som lämpar sig mycket bra för utomhusbruk och vad du än är för en minimalistisk, klassisk, modern eller bara praktisk lösning så hittar du det här på Ledproff .dk .

Filtrera efter

Pris
kr 108 kr 887
Kulör
mer... mindre
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy