Spectrum SHIFT Beam 12W
Vit, RA90, 40 cm

12421-0

New product

Spectrum SHIFT Beam 12W - Vit, RA90, 40 cm Expandera

Spectrum SHIFT Beam 12W, en slimmad och stilren lampa med nordisk design. Med möjligheten att rotera lampan och dess kompatibilitet med SHIFT-systemet är den extremt flexibel och anpassar sig till vilken inredning som helst.

  • Smal och nordisk design som passar vilken inredning som helst
  • Möjlighet att vrida lampan för att justera ljuset och dess uttryck
  • Lätt att använda med möjlighet till enkel förflyttning och enkel infästning
  • Hög färgåtergivning av RA90 för naturliga och levande färger
  • Bred spridningsvinkel på 150 grader för jämn och heltäckande belysning

Mer detaljer

kr 390,00

inkl. moms.

I lager.


Vad är SHIFT?

SHIFT-serien från SpectrumLED är en smart och innovativ belysningslösning. SHIFT är ett slankt och elegant skensystem som erbjuder den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet. Ett brett sortiment av lampor och belysning kan enkelt klickas på och flyttas längs skenan, vilket ger dig obegränsade möjligheter.

Läs mer om SHIFT - se hela katalogen: 2023 katalog


SHIFT-serien är definitionen av funktionalitet och mångsidighet. Den flexibla designen gör att du enkelt kan justera belysningen för att passa olika arrangemang och aktiviteter i ditt hem.

Får du många gäster och behöver flytta ditt matbord? Med ett SHIFT-system kan du enkelt flytta lampan över matbordet också. Behöver du mer fokuserat ljus för ett projekt? Med SHIFT kan du till exempel enkelt byta din hänglampa mot en spotlight.

Hela SHIFT-serien finns i svart eller vitt och har en läcker nordisk och minimalistisk design som passar perfekt i alla hem. Det breda utbudet av lampor och belysning säkerställer att det finns något för alla smaker och behov.


Data om produkten:

Effekt: 12W. Skall försynas med 48V.

Ljusstyrka: 1400 lm

Spridningsvinkel: 150 grader

Denna produkt, Spectrum SHIFT Beam 12W, är en vit LED-lampa med en effekt på 12W. Lampan behöver en strömförsörjning på 48V för att fungera. Med en ljusstyrka på 1400 lm och en bred spridningsvinkel på 150 grader, kan ljuset jämnt fördelas i rummet.

Extra hög ljuskvalitet:

RA-värde: 90-95

Denna lampa erbjuder en extra hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 90-95. Detta garanterar en livlig och naturligt vacker ljus som framhäver alla färger på ett sprudlande sätt. Ljuskvaliteten är tillräcklig för de flesta behov och ger en trevlig atmosfär i rummet.

Lång livslängd:

Drifttid: Upp till 50.000 timmar

Genom att använda LED av högsta kvalitet kan denna lampa säkerställa en lång och pålitlig drift upp till 50.000 timmar, med minimalt fall i ljusstyrka över tiden. Dessutom har lampan en professionell och pålitlig drift samt god kylningskapacitet för att säkerställa en lång livslängd för hela produkten.

Dimensioner:

400 x 75 x Ø28 mm

Produkten har dimensionerna 400 x 75 x diameter 28 mm. Detta gör den kompakt och lätt att installera på olika platser i hemmet eller kontoret.

Vattentålighet:

IP20 - Ej vattentät

Denna produkt har en IP20-klassificering, vilket innebär att den inte är vattentät. Den är lämplig för inomhusbruk och bör undvikas i utomhusmiljöer eller platser med hög luftfuktighet.

Ljuskälla:

Integrerad ljuskälla

Produkten har en integrerad ljuskälla, vilket innebär att det inte krävs några ytterligare komponenter för att använda eller installera den.

Lyset
KulörVarm vit
Varm vit kulör3000K
DimbarNej
Ljusstyrka1400 lumens
Spridningsvinkel150 grader
RA>= 90
Förväntat livstid L8050.000 timer
Dimensioner
Höjd75 mm.
Bredd400 mm.
Diameter28 mm.
MaterialAl+PC
Effekt & spænding
Effekt12W
Spänning48V
Andet info
IP klassifikationIP20
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy