LED Sensorer

LED Sensorer

Det finns 5 produkter.

Se vårt urval av LED sensorer för praktisk och energisnål ljusstyrning både ute och inne. Med en LED sensor ser du enkelt till att ljuset tänds när du behöver det, så när du närmar dig huset när det är mörkt eller när du går genom källaren så lyser det upp. Med en LED sensor slocknar ljuset av sig självt, så du behöver inte komma ihåg att stänga av det. På så sätt ser sensorstyrt ljus till att du inte slösar energi och förlorar pengar i onödan på att ha lampor som brinner i rum som inte används.

Visar 1 - 5 av 5 produkter

Smarta och praktiska LED sensorer

LED sensorer som reagerar på rörelse ställs upp antingen utanför eller inom ett område där sensorn kan upptäcka rörelse. De flesta sensorer i vårt sortiment har ett detekteringsområde på 180 grader och kan detektera rörelser från cirka 12 meter från sin plats. Det innebär att du kan sätta upp LED sensorn ovanför ytterdörren eller på väggen utanför, så att du enkelt kan hitta rätt när det är mörkt.

Förutom de klassiska LED sensorerna som känner av rörelser antingen utomhus eller inomhus kan vi även erbjuda ett smart och energisnålt skymningsrelä. Den ser till att tända ljuset när mörkret faller på. Skymningsreläer är populära för bostadsvägen av flera anledningar. För det första är det skönt att ha ljus ute i mörkret när man kommer hem, så att man lätt kan hitta fram till sin ytterdörr. Men det är också praktiskt med automatiskt ljus när du inte är hemma, för då kan inte eventuella tjuvar se att du inte är där och de blir mer tveksamma till att bryta sig in i ditt hus. De olika LED sensorerna täcker olika behov och vi har inkluderat ett antal minisensorer i vårt urval för mindre utrymmen och ytor.

Filtrera efter

Pris
kr 106 kr 308
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy