LED paneler för inbyggning

LED paneler för inbyggning

Det finns 35 produkter.

Här ser du vårt urval av LED paneler för montering. Panelerna kan användas både för privata hem, företag och för industri. Den populära LED tekniken är den perfekta kombinationen av minimal elförbrukning, optimal prestanda och så liten miljöpåverkan som möjligt. Därför är LED paneler för montering ett självklart val till köket, hallen, din klädkammare, till badrummet och sovrummet. Panelerna monteras innanför väggen eller uppe i taket och du behöver inte oroa dig för att byta ut glödlampan utan bara njuta av ljuset, då LED lampor har extremt lång livslängd.

Visar 1 - 35 av 35 produkter

Installation av LED paneler

På denna sida hittar du alla de många alternativen för LED paneler för installation. Bland annat hittar du stora, runda paneler som fungerar precis som andra lampor, men med den betydande skillnaden att de är gjorda med LED teknik som begränsar deras energiförbrukning och miljöpåverkan utan att kompromissa med ljusets kvalitet. Utöver de större versionerna bär vi på LEDproff mindre, punktliknande versioner av LED paneler för montering. Saknar du en lampa till kök och garderob är LED panelerna extremt lämpliga. Det gäller för övrigt även andra ställen som behöver vara ett tydligt ljus som till exempel vid matbordet och när du ska hitta den perfekta outfiten till festen.

Bland sortimentet har vi även utrustning, tillbehör och hjälpmedel för dina LED paneler. Hitta till exempel ett praktiskt uttag som kan användas för mjuka och styva ledare. Du kan även få fingrarna i en supersmart kopplingsdosa som hjälper dig att hålla koll på dina ledningar. Flera av våra kopplingsdosor har en snabbkoppling som gör det ännu enklare att styra dina lampor och andra elektroniska anslutningar.

På LEDproff har vi prioriterat att ha ett urval av LED paneler för montering, som är både vackra och extremt funktionella. Alla våra LED paneler är tillverkade i professionell kvalitet med optimal effektivitet och elegans i åtanke.

Filtrera efter

Pris
kr 4 kr 448
Kulör
mer... mindre
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy