LED industriell armatur med rör

LED industriell armatur med rör

Det finns 52 produkter.
LED Industriarmatur Det finns många goda skäl att välja LED belysning både hemma och på arbetsplatsen. LED belysning är både en effektiv, energisnål och miljövänlig lösning när du behöver installera inomhus- eller utomhusbelysning.
Bland vårt sortiment av LED industriarmaturer här på LEDproff hittar du många olika längder, bredder och höjder, och du kan även införskaffa vattentäta LED armaturer, som är perfekta för utomhusbruk.
De flesta av våra LED armaturer använder T8 LED lysrör, och dessa lysrör ingår även vid köp av några av våra armaturer, så att du kan få nytt ljus installerat direkt. Våra LED industriarmaturer är ekonomiska, robusta och mycket lätta att underhålla. LED industriarmaturerna är snabba och enkla att installera och det är enkelt att byta ut LED lysrören när de inte längre är hållbara.
Visar 1 - 52 av 52 produkter

Byt ut din gamla industriarmatur

Med de nya LED lysrören går det att byta ut de gamla lysrören i gamla armaturer både med och utan spole eller driftdon utan problem. Denna ersättning från traditionella lysrör till LED rör kommer att spara mycket pengar på din elräkning, men vill du spara så mycket som möjligt så bör du byta ut hela din gamla armatur mot nya LED armaturer.
De nya armaturerna har mycket längre livslängd, minimal värmeutveckling jämfört med de gamla armaturerna och då drar de mycket mindre ström. Ljusstyrkan och färgtemperaturen försämras inte av de nya armaturerna utan du behåller istället ditt goda ljus samtidigt som du sparar pengar på både liv och elräkning.
Även om det är dyrt att byta ut hela armaturen kan det löna sig i längden och ju oftare du har lampan tänd desto snabbare har armaturen skaffat sig ett hem.

Vattentät LED industriarmatur för utomhusbruk

Det ekonomiska LED ljuset är inte bara för inomhusbruk, utan är också en populär utomhusljuskälla. Bland vårt sortiment av LED industriarmaturer hittar du ett sortiment av vattentäta armaturer som passar perfekt för den kalla och våta miljön utomhus. De vattentäta LED industriarmaturerna lämpar sig till exempel perfekt för garaget, vedboden, carporten, parkeringen, takterrasserna och andra platser där ljus behövs i en kall och fuktig miljö.

En komplett paketlösning

När du köper LED armaturer här på LEDproff kommer de flesta av våra produkter med ett eller två T8 LED lysrör på köpet. Då är du igång med energisnål belysning direkt. I produktöversikten kommer du att kunna se färgtemperaturen på de medföljande LED lysrören. Vissa har ett neutralt vitt ljus, medan resten har ett kallvitt ljus.
Om du vill använda lampan som arbetslampa, till exempel på kontoret eller i verkstaden, så rekommenderas det att du väljer det neutrala ljuset. Komplettera vid behov med LED strips i samma färgtemperatur i periferiområdena, för att skapa en jämn och lika stark belysning genomgående.

Filtrera efter

Pris
kr 16 kr 606
Kulör
mer... mindre
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy