LED Jordbruk och stall

LED Jordbruk och stall

Det finns 14 produkter.

På denna sida hittar du vårt utbud av LED - ip68 , närmare bestämt LED - ip68 armaturer, som används i många sammanhang och i alla typer av byggnader. LED - ip68 används dock speciellt inom industrin och för större utomhusmiljöer.

Armaturerna som du hittar här hos LEDproff är av professionell kvalitet, och de är gjorda av slitstarkt material som har en unik motståndskraft. LED teknik är den mycket speciella kombinationen av minimal energiförbrukning som gynnar både miljön och plånboken, samt ett vackert och stabilt ljus. LED lampor är kända för att hålla väldigt länge, och du kommer därför att upptäcka att din investering i en LED - ip68 armatur är en som du kan ha glädje av i många år framöver.

Visar 1 - 14 av 14 produkter

LED ip68 armatur

Med en slimmad och robust LED - ip68 armatur är byggnaden väl rustad för att belysas långt in i framtiden. LED - ip68 lämpar sig bra för industrin generellt, men den lämpar sig särskilt bra för grislador, ladugårdar och liknande, där starkt ljus, som simulerar dagsljus, kan ge djuren i ladugården en känsla av dagsrytm. Bland vårt sortiment kan du hitta både en LED - ip68 armatur, där ljuskällan ingår, och där det till och med finns en förmonterad kabel för ström.

Armaturerna finns i olika längder, så du kan se till att djur eller maskiner alltid lyser optimalt i förhållande till byggnadens storlek. Storlekarna varierar mellan 60 cm, 100 cm och 150 cm. Tillsammans med din LED - ip68 armatur kan du även hitta din utrustning och tillbehör för LED - ip68 på denna sida. Vi har bland annat tagit med kopplingsdosor som gör det enkelt att hålla reda på många ledningar åt gången, och som samtidigt skyddar ledningar och kablar från vattenstänk och smuts från ladugården. Flera av våra uppsamlingslådor är också avgjort vattentäta, vilket gör dem perfekta att placera nära drickshoar eller utomhus. Med en LED - ip68 armatur finns det många alternativ, så ta äntligen en titt på vårt urval.

Filtrera efter

Pris
kr 14 kr 1190
Kulör
mer... mindre
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy