LED gatubelysning

LED gatubelysning

Det finns 18 produkter.

På denna sida hittar du vårt stora utbud av vackra och funktionella LED gatlampor som lyser upp gatan, innergården och torg när mörkret faller. Med den speciella LED tekniken som minimerar energiförbrukningen och samtidigt ger ett strålande vackert och intensivt ljus blir en LED gatlampa en bra ljuskälla i alla öppna ytor. I vårt utbud hittar du både lampor som kan monteras på gavlar och husväggar, och LED gatlampor för parker och platser där lampan ska vara fristående. Hos LEDproff har vi även inkluderat högteknologiska gatlyktor som är utrustade med ett Samsung -chip.

Visar 1 - 18 av 18 produkter

LED gatlykta skapar trygghet

Tillsammans med vårt sortiment av LED gatlyktor har vi även lagt till ett brett utbud av utrustning och verktyg för korrekt installation av gatlyktor. Du kan till exempel hitta en praktisk arm för gatlyktor som gör att du kan montera din LED gatlampa på en vägg eller vägg. Du kan även få fingrarna i en smart adapter som gör monteringen smidigare och enklare.

På LEDproff prioriterar vi att välja produkter som håller hög kvalitet och som är gjorda av de bästa materialen på marknaden. Dessutom är alla våra LED gatlyktor och utrustning tillverkade med, eller för, den senaste tekniken, så du kommer alltid att ligga i framkant av utvecklingen när du köper din LED gatlykta av oss. I vårt sortiment kan du välja mellan flera olika storlekar på energiförbrukning och ljusmängder. Energiförbrukningen anges i watt och standarden för LED gatlampor är mellan 50-150 watt . Mängden ljus, eller ljusintensiteten, indikeras av lumen. Utöver ljusets intensitet och gatlyktans energiförbrukning finns det olika temperaturer på ljuset att ta hänsyn till. Temperaturen uppmätt via Kelvin-skalan sträcker sig från lägsta och varmaste till högsta och kallaste. I mitten finns neutralt, vitt ljus på 3000-4500 K, som mest av allt påminner om vanligt dagsljus. Ta en titt på vårt urval nedan så att du kan hitta precis det du letar efter.

Filtrera efter

Pris
kr 96 kr 1325
Kulör
mer... mindre
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy