Spectrum SHIFT Grid 22W
Svart, RA90, 40 cm, UGR19

12417-0

New product

Spectrum SHIFT Grid 22W - Svart, RA90, 40 cm, UGR19 Expandera

Spectrum SHIFT Grid 22W är den perfekta lösningen när du behöver effektiv och stilren belysning i ditt hem eller kontor. Med sin nordiska design passar den perfekt in i vilken inredning som helst.

  • Med sin rutnätsbelysning och en strålvinkel på 35 grader ger den exakt och fokuserad belysning.
  • Den kan enkelt monteras i SHIFT-systemet och klickas enkelt in i skenan, vilket gör det enkelt att justera belysningen efter behov.
  • Med en hög färgåtergivningskvalitet (RA90) ser den till att färgerna ser naturliga och levande ut.
  • Den har en låg bländning (UGR19), vilket gör att den inte stör ögonen och skapar en trevlig arbets- eller boendemiljö.
  • Med sin lätta och flexibla konstruktion är den lätt att flytta och kan användas i olika rum eller ytor efter behov.

Med Spectrum SHIFT Grid 22W får du belysning som kombinerar funktionalitet, estetik och användarvänlighet på bästa möjliga sätt.


Mer detaljer

kr 628,00

inkl. moms.

I lager.


Vad är SHIFT?

SHIFT-serien från SpectrumLED är en smart och innovativ belysningslösning. SHIFT är ett slankt och elegant skensystem som erbjuder den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet. Ett brett sortiment av lampor och belysning kan enkelt klickas på och flyttas längs skenan, vilket ger dig obegränsade möjligheter.

Läs mer om SHIFT - se hela katalogen: 2023 katalog


SHIFT-serien är definitionen av funktionalitet och mångsidighet. Den flexibla designen gör att du enkelt kan justera belysningen för att passa olika arrangemang och aktiviteter i ditt hem.

Får du många gäster och behöver flytta ditt matbord? Med ett SHIFT-system kan du enkelt flytta lampan över matbordet också. Behöver du mer fokuserat ljus för ett projekt? Med SHIFT kan du till exempel enkelt byta din hänglampa mot en spotlight.

Hela SHIFT-serien finns i svart eller vitt och har en läcker nordisk och minimalistisk design som passar perfekt i alla hem. Det breda utbudet av lampor och belysning säkerställer att det finns något för alla smaker och behov.


Produktnamn: Spectrum SHIFT lättskena 22W, Svart, RA90, 35 grader, UGR19

Produkten Spectrum SHIFT lättskena är en högkvalitativ ljuskälla med en effekt på 22W. Skensystemet lämpar sig väl för belysning i olika miljöer såsom hemmet, kontor, butiker och utställningar.

Data om produkten:

Effekt: 22W.

Ljusstyrka: 2250 lm.

Ljusfokus: 35 grader.

Ljuskvalitet: Utan att kompromissa på kvaliteten erbjuder Spectrum SHIFT lättskena en extra hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 90-95. Detta garanterar ett livligt och naturligt vackert ljus som framhäver alla färger på ett sprudlande sätt. Ljuskvaliteten är tillräcklig för de flesta behov.

Livslängd och driftsäkerhet: Spectrum SHIFT lättskena använder sig av LED av högsta kvalitet, vilket säkerställer en lång och säker drift upp till 50 000 timmar. Ljusstyrkan minskar minimalt över tid. Produkten har också en professionell och pålitlig drift med god kylningskapacitet, vilket bidrar till att förlänga den totala livslängden.

Dimensioner: 23 x 404 x 42 mm.

IP20: Spectrum SHIFT lättskena är ej vattentät och passar därmed bäst inomhus.

Integrerad ljuskälla: Produkten är förinstallerad med en integrerad ljuskälla, vilket gör det enkelt att installera och börja använda.

Lyset
KulörVarm vit
Varm vit kulör3000K
DimbarNej
Ljusstyrka2250 lumens
Spridningsvinkel35 grader
RA>= 90
Förväntat livstid L8050.000 timer
UGR19
Dimensioner
Höjd404 mm.
Bredd23 mm.
Djup42 mm.
MaterialAl+PC
Effekt & spænding
Effekt22W
Spänning48V
Andet info
IP klassifikationIP20
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy