LED akvariebelysning

LED akvariebelysning

Det finns 32 produkter.

På denna sida hittar du vårt utbud av högkvalitativa LED akvarielampor för ditt stora eller lilla akvarium hemma, i butiken eller kanske till och med på kontoret. I vårt sortiment har vi prioriterat de vackra och funktionella LED akvarielamporna som avger rätt mängd ljus för optimal tillväxt och välbefinnande för både växter och djur i ditt akvarium.

Vi har även ett antal armaturer för LED belysning som gör det enkelt att montera och ställa in ljuset för maximal effekt. Förutom de vanliga armaturerna har vi på LEDproff även ett fint urval av armaturer speciellt för akvarier som kan täckas helt av vatten och därför lyser precis där det behövs.

Visar 1 - 32 av 32 produkter

LED akvariebelysning

När man tittar på LED akvariebelysning är den mest centrala typen av ljus som dina LED akvarielampor avger. Lamporna hjälper till att stimulera tillväxt och välbefinnande hos växter och djur, så du kan hjälpa akvariets egna lilla ekosystem på god väg med precis rätt belysning, som måste placeras exakt och sparsamt för optimal effekt. Blå dioder blandade med det naturliga vita ljuset bidrar till exempel till att säkerställa en sund tillväxt i många av akvariets växter. Ditt LED akvarieljus kan antingen placeras fritt i akvariet, eller så kan det monteras med de smarta sugkopparna, som medföljer flera av våra akvariearmaturer.

I vårt urval har vi på LEDproff med de vackra och suggestiva RGB LED akvarieljusen som kan lysa i vackra blandningar av röda, gröna och blå färger. Armaturerna kommer med en praktisk RGB -fjärrkontroll, från vilken du kan styra vilken färg de lyser med. I vattnet sprider sig ljuset vackert, så att du kan skapa den perfekta atmosfären i akvariet, från ett djupt havsblått, till optimistiskt solgult och vidare till romantiskt rött. Totalt kan du välja mellan 16 olika färger i din LED akvariebelysning, så du har stora möjligheter att hitta just den LED akvarielampa som passar ditt akvarium bäst.

Filtrera efter

Pris
kr 125 kr 759
Kulör
mer... mindre
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy