Spectrum SHIFT ljusskena 17W
Vit, RA90, 60 cm

12407-0

New product

Spectrum SHIFT ljusskena 17W - Vit, RA90, 60 cm Expandera

Spectrum SHIFT ljusskena 17W är det perfekta valet för att skapa bra grundbelysning i alla rum. Skenan har en nordisk och minimalistisk design och sitter ovanpå SHIFT-skenan.

  • RA90-kvalitet säkerställer en hög färgåtergivning och gör färgerna mer levande
  • 100 graders ljusvinkel säkerställer en bred och jämn spridning av ljus
  • Easy click-funktionen gör det både enkelt att fästa och flytta ljusskenan efter behov

Med Spectrum SHIFT ljusskena 17W får du inte bara en snygg design, utan även en praktisk och flexibel belysningslösning för alla rum.

Mer detaljer

kr 453,00

inkl. moms.

Skickas inom 6-8 dagar


Vad är SHIFT?

SHIFT-serien från SpectrumLED är en smart och innovativ belysningslösning. SHIFT är ett slankt och elegant skensystem som erbjuder den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet. Ett brett sortiment av lampor och belysning kan enkelt klickas på och flyttas längs skenan, vilket ger dig obegränsade möjligheter.

Läs mer om SHIFT - se hela katalogen: 2023 katalog


SHIFT-serien är definitionen av funktionalitet och mångsidighet. Den flexibla designen gör att du enkelt kan justera belysningen för att passa olika arrangemang och aktiviteter i ditt hem.

Får du många gäster och behöver flytta ditt matbord? Med ett SHIFT-system kan du enkelt flytta lampan över matbordet också. Behöver du mer fokuserat ljus för ett projekt? Med SHIFT kan du till exempel enkelt byta din hänglampa mot en spotlight.

Hela SHIFT-serien finns i svart eller vitt och har en läcker nordisk och minimalistisk design som passar perfekt i alla hem. Det breda utbudet av lampor och belysning säkerställer att det finns något för alla smaker och behov.


Produktbeskrivning

Spectrum SHIFT lättskenan är en högkvalitativ LED-skena med en effekt på 17W. Den är utrustad med en ljusstyrka på 1800 lm och har en bred spridning på 100 grader, vilket garanterar en jämn fördelning av ljuset i rummet.

Extra hög ljuskvalitet: Med ett imponerande RA-värde på 90-95 erbjuder denna lättskena enastående färgåtergivning, vilket ger ett livligt och naturligt vackert ljus. Detta gör att alla färger sprudlar och framträder på bästa sätt.

Lång livslängd: Genom att använda LED av högsta kvalitet kan du vara säker på att denna lättskena kommer att fungera stabilt och säkert i upp till 50 000 timmar. Den har även minimalt ljusstyrkefall under sin livslängd, vilket ger dig en pålitlig och långvarig belysning i ditt hem eller på kontoret.

Dimensioner: Med sina dimensioner på 23 x 602 x 42 mm passar denna lättskena perfekt i de flesta rum och kan enkelt installeras på önskat ställe. Observera att den har en IP20-betygning, vilket betyder att den inte är vattentät och bör användas inomhus.

Lättanvänd: Denna lättskena levereras med en integrerad ljuskälla, vilket innebär att du inte behöver köpa ytterligare tillbehör för att få den att fungera. Enkelhet och bekvämlighet är nyckelorden när det gäller användningen av denna produkt.

Lyset
KulörVarm vit
Varm vit kulör3000K
DimbarNej
Ljusstyrka1800 lumens
Spridningsvinkel100 grader
RA>= 90
Förväntat livstid L8050.000 timer
Dimensioner
Höjd602 mm.
Bredd23 mm.
Djup42 mm.
MaterialAl+PC
Effekt & spænding
Effekt17W
Spänning48V
Andet info
IP klassifikationIP20
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy