LED Sockel E14

LED Sockel E14

Det finns 50 produkter.
Underkategorier

LED lampa E14

LED Lampor E14, och LED spottar generellt, är de mest energisnåla källor till ljus du kan få i världen. Det är dock inte den enda orsaken till att både privata såväl som företag väljer den otroligt fördelaktiga lösning som LED lampor är. Många byter nämligen ut deras vanliga och mycket traditionella ljuskällor med LED. Den antagligen mest kända fördelen med LED lampor är att du utan problem lätt kan spara helt upp till 95% på din redan höga elräkning.

En annan stor fördel med LED lampor är att de har en mycket lång hållbarhetstid, också kallad levnadstid. Ett exempel kunde vara att man genom att ha en LED lampa tänd i ca. 3 timmar i dygnet så borde den kunna hålla i ca. 44 år, där en vanlig halogenlampa ska bytas efter 1 - 2 år, allt efter hur mycket den används. Därmed utgör LED ljuskällor en riktigt god investering, men inte bara en kortsiktig investering, utan också en otroligt långsiktig investering. Det är det speciellt för din plånbok, men du blir samtidigt också en mera miljömedveten konsument.

Visar 1 - 50 av 50 produkter

E14 LED lampor hos LED Proff

LEDproff.se förhandlar ett mycket brett urval av LED lampor - mer än 300 olika produkter inom LED. Här talar vi om LED lysrör, LED lampor, LED slingor, ja det spelar faktiskt ingen roll vilken typ av LED ljuskälla du behöver, så hittar vi det till dig. Vi har LED med alla tänkbara fattningar och storlekar. Vi har naturligtvis vi störst urval bland de vanligaste LED ljuskällorna, så vill du spara en massa pengar på din elräkning, så ta en titt på vårt sortiment.

E14 fattning

En E14 fattning är det som många refererar till som E14 sockel. En E14 fattning passar typiskt till mindre lampor. Det kan vara lampor med mycket starkt ljus och små kontorlampor. En E14 lampa är typiskt mellan 4 cm till 6 cm i diameter.

Ovanför hittar du här på denna sida, ett stort urval av LED Lampor E14, i alla prisklasser, du bestämmer själv hur många och hur mycket du vill spara.

E14 LED lampan – enkel montering och spar strøm

Med E14 LED lampan har utvecklingen av ljusdioderna kommit så långt att den konventionella E14 glödlampan helt okomplicerat kan ersättas med den sparsamma ljuskällan. E14 LED lampan erbjuder ett brett spektrum av ljusfärger, från varmvit till dagsljusvit, medan glödlampor endast erbjuder varmvit. Listan av fördelar med E14 LED lampan jämfört med den motsvarande glödlampan är lång: lång levnadstid från 20 000 till 50 000 timmer allt efter fabrikat, stort sett ingen skötsel, hög färgåtergivning och kompakt i utformningen – för att nämna några av fördelarna med E14 LED lampan. I motsättning till E14 energilampan, som också tjänar som ersättning för E14 glödlampan, har E14 LED-lampan inga problem med snabba tänd- och släckcykler, eller en snabb start med flimmerfritt ljus.

Utvecklingen av E14 LED lampan

Fram till utvecklingen av en E14 LED lampa måste ljusdioden gå en lång väg, som emellertid kan beskrivas som ett segertåg. De första ljusdioderna från 1960-talet var färgade signallampor. Först i slutet av 90-talet kunde man också framställa vita LED, som i dessa dagar håller sitt intåg i rumsbelysning. Också den vidare utvecklingen av E14 LED lampan är lovande, eftersom ljusflödet tidigare fördubblades varannat år – en snabb utveckling från den färgade signallampan till en E14 LED lampa. Med bara 3W motsvarar en E14 LED lampa en 25W glödlampa, så energibesparingen från E14 LED lampor till en motsvarande glödlampa ligger på ca. 80 %.

Du kan läsa om andra LED fattningar här.

Filtrera efter

Pris
kr 12 kr 256
Kulör
mer... mindre
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy