Låga armaturer

Låga armaturer

Det finns 15 produkter.

Letar du efter platta LED armaturer? I så fall har du kommit till rätt ställe. Vi har ett stort utbud av platta LED armaturer som gör att du kan montera en eller flera armaturer sida vid sida, och plant antingen på tak, väggar eller väggar, utan att armaturen tar onödigt plats. Välj mellan många olika typer, både de som monteras direkt på ytan och de som hänger ner från taket, där de på så sätt skapar en dekorativ och levande ljuskälla. Flera av våra platta LED armaturer i sortimentet är utrustade med etiketten superljus, vilket indikerar att armaturen avger ett utomordentligt klart och starkt ljus.

Visar 1 - 15 av 15 produkter

Platt LED armatur i flera ljusstyrkor

Om du letar efter en platt LED armatur som ska monteras i en eller flera kedjor ner från taket så har vi på LEDproff inkluderat många fina alternativ i vårt sortiment. Du kan bland annat välja mellan flera olika längder på armaturen, vilket gör det enkelt och bekvämt att hitta den platta LED armaturen som passar perfekt i rummet den ska monteras i. Välj mellan platta LED armaturer i många olika längder, allt från de mycket små på 30 cm, till 60, 100, 120, 160 och hela 180 cm långa.

Utöver armaturens längd kan du även välja hur hög energiförbrukning armaturen ska ha. Här väljer du oftast mellan 10 och 100 watt . I modern tid används lumen för att indikera ljusstyrka och ljusstyrka hos platta LED armaturer i allmänhet. Lumenskalan är bred, men i vanliga ljuskällor och ljuskällor för industrin är det vanligt att se lampor som lyser med mellan 3300 och 5000lm, där 5000 indikerar ett starkt och klart ljus. Slutligen kan du välja temperaturen på din platta LED armatur. Här på LEDproff bär vi allt från svalt, neutralt vitt och hela vägen till det gyllene, varma ljuset, som nästan påminner om levande ljus. Ta en titt på vårt utbud och se om du kan hitta det du saknar.

Filtrera efter

Pris
kr 75 kr 492
Kulör
mer... mindre
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy