Strålkastarlampor

Strålkastarlampor

Det finns 2 produkter.

Om du letar efter strålkastarlampor kan du ställa in jakten. Du har hamnat mitt i vårt urval av kvalitetsprojektorlampor som ger nytt liv till din LED projektor. LED tekniken är känd för att leverera lampor med extremt lång hållbarhet samt minimal energiförbrukning och den ger därför ljus som har mycket små kostnader för miljön och plånboken.

När du köper sökarlampor blir det därför ett köp som du kommer att ha glädje av i många år. I vårt urval hittar du glödlampor som har olika teknologier som hjälper till att göra ditt ljus så funktionellt och vackert som möjligt. När du ska välja projektorlampa är det en bra idé att ta ställning till om du vill att lampan ska vara dimbar så att du själv kan bestämma ljusets intensitet.

Visar 1 - 2 av 2 produkter

Projektorlampa med många alternativ

På din projektorlampa är ljus inte bara ljus. Det finns en mängd färgtoner att välja mellan, där du både kan hitta vitt ljus som har de kallare, blåaktiga tonerna samt det varma ljuset med gyllene och gula toner. Temperaturskalan för ljus kallas Kelvin-skalan, och ju lägre ljus på skalan desto varmare blir ljuset för ögat. Behöver du ljuset för arbete ute eller inne är neutralt ljus, som är placerat i mitten av Kelvinskalan, ett optimalt val, medan det varmare, mer gyllene ljuset passar bra när det kommer till att skapa atmosfär och mysighet.

LED projektorer har lång livslängd, och det har även sökarlamporna. När du ändrar dem kan du därför förvänta dig att det tar lång tid innan du behöver ändra dem igen. Om du behöver använda en sökarlampa till en LED projektor med sensor så blir lampan något mer laddad eftersom den måste tändas och släckas och ofta många gånger under en dag. I vårt utbud hittar du strålkastare med sensorer som har en livslängd på mer än 15 000 gånger på och av.

Filtrera efter

Pris
kr 97 kr 203
Kulör
mer... mindre
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy