Taklampor

Taklampor

Det finns 330 produkter.

Här ser du vårt stora och mångsidiga utbud av vackra och unika pendellampor, som är perfekta för både privata hemmet, kontoret och butiken. Med en snygg pendel över bordet, bänken eller till och med kaffemaskinen kan du vara säker på att ljuset och mysigheten sprider sig i hela rummet.

Vårt utbud av pendellampor är väldigt brett och därför hittar du både där lampans design och layout verkligen sticker ut, och de där det är själva ljuset och glödlampan som får spela huvudrollen. Vilken lampa du än väljer får du högsta standard och kvalitet, gjord av de bästa materialen på marknaden. Du kommer utan tvekan att vara nöjd med ditt köp.

Visar 1 - 104 av 330 produkter

Pendellampor för alla rum

När du ska välja en pendel finns det många olika alternativ. Du kan välja mellan lampor med en eller flera glödlampor, där de lite större lamporna med flera glödlampor passar särskilt bra att placera över längre och större bord, som till exempel ett långt matbord hemma eller till matsalen på jobbet. Pendellamporna som hänger gör att du kan justera dem i höjdled och det gör lamporna till ett smidigt köp då de därmed kan användas i flera sammanhang.

I vårt urval har vi tagit med en uppsjö av olika stilar och design, så att du kan hitta precis den som passar din personliga stil och rummets övriga inredning. Du hittar allt från den klassiska vita pendeln med lameller som heter EGLO ALMOZAR, till pendellampor i spännande geometriska former, lampor i glas och blanka metaller, och du hittar även lampor i rustik betong som påminner om tunga fabrikshallar och det råa och minimalistisk skandinavisk design.

På LEDproff vi även de vackra och spännande flaskhängande lamporna i flera färger, som skapar en mysig bohemisk atmosfär i tonårsrummet eller i vardagsrummet. Bland vårt utbud hittar du även lampor i många spännande metaller som skapar dynamik och liv i varje rum.

Filtrera efter

Pris
kr 15 kr 3692
Kulör
mer... mindre
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy