2G7 LED Sockel

2G7 LED Sockel

Det finns 1 produkt.

På denna sida hittar du vårt urval av 2g7 LED lampor. Lökarna har olika energiförbrukning, men de drar i allmänhet väldigt lite energi. Det betyder att du kommer att kunna se en 2g7 LED lampa med en energiförbrukning på så lite som 4 watt .

I vårt urval av 2g7 LED lampor hittar du glödlampor som har ett behagligt neutralt ljus utan störande nyanser av vare sig den svala blåa eller den varma och gyllene sorten. Lökarna är tillverkade i professionell kvalitet av de bästa materialen på marknaden. Eftersom glödlampan är gjord med den populära LED tekniken får du även flera fördelar med din produkt.

2g7 LED lampa i hög kvalitet

LED tekniken har varit den ledande tekniken inom belysning de senaste åren, och det av goda skäl. Tekniken har gjort det möjligt att producera stabilt och intensivt ljus till relativt låg kostnad. En 2g7 LED lampa har en extremt lång livslängd, som du kan njuta av i flera år, utan att behöva oroa dig för att köpa nya glödlampor och byta ut befintliga. LED tekniken är som sagt väldigt ekonomisk att skaffa, och ännu bättre, den är också ekonomisk i drift. Generellt sett har LED lampor en mycket låg energiförbrukning, vilket gynnar miljön när du använder mindre el än annars för att belysa ditt hem eller andra byggnader. Den låga effekt gynnar även plånboken och kommer att resultera i en lägre elräkning. 2g7 LED lampor monteras enkelt i en 2g7 sockel , och lampan har en spridningsvinkel på 180 grader.

I vårt sortiment har vi 2g7 lampor från märket LEDlife , som är känt för sin höga kvalitet och bra material. Glödlamporna på den här sidan lyser vanligtvis med mellan 400 och 600 lumen, vilket indikerar intensiteten som lyser upp med. Med rätt 2g7 LED lampa kommer du att föra in vackert och stabilt ljus i alla rum.

Filtrera efter

Pris
kr 113 kr 114
Kulör
mer... mindre
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy