Spectrum SHIFT Grid 17W
Vit, RA90, 30 cm, UGR19

12414-0

New product

Spectrum SHIFT Grid 17W - Vit, RA90, 30 cm, UGR19 Expandera

Spectrum SHIFT Grid 17W är den perfekta lösningen när du behöver effektiv och snygg belysning i ditt hem eller kontor. Med sin nordiska design passar den perfekt in i vilken inredning som helst.

  • Med sin rutnätsbelysning och en strålvinkel på 35 grader ger den exakt och fokuserad belysning.
  • Den kan enkelt monteras i SHIFT-systemet och klickas enkelt in i skenan, vilket gör det enkelt att justera belysningen efter behov.
  • Med en hög färgåtergivningskvalitet (RA90) ser den till att färgerna ser naturliga och levande ut.
  • Den har en låg bländning (UGR19), vilket gör att den inte stör ögonen och skapar en trevlig arbets- eller boendemiljö.
  • Med sin lätta och flexibla konstruktion är den lätt att flytta och kan användas i olika rum eller ytor efter behov.

Med Spectrum SHIFT Grid 17W får du belysning som kombinerar funktionalitet, estetik och användarvänlighet på bästa möjliga sätt.


Mer detaljer

kr 505,00

inkl. moms.

I lager.


Vad är SHIFT?

SHIFT-serien från SpectrumLED är en smart och innovativ belysningslösning. SHIFT är ett slankt och elegant skensystem som erbjuder den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet. Ett brett sortiment av lampor och belysning kan enkelt klickas på och flyttas längs skenan, vilket ger dig obegränsade möjligheter.

Läs mer om SHIFT - se hela katalogen: 2023 katalog


SHIFT-serien är definitionen av funktionalitet och mångsidighet. Den flexibla designen gör att du enkelt kan justera belysningen för att passa olika arrangemang och aktiviteter i ditt hem.

Får du många gäster och behöver flytta ditt matbord? Med ett SHIFT-system kan du enkelt flytta lampan över matbordet också. Behöver du mer fokuserat ljus för ett projekt? Med SHIFT kan du till exempel enkelt byta din hänglampa mot en spotlight.

Hela SHIFT-serien finns i svart eller vitt och har en läcker nordisk och minimalistisk design som passar perfekt i alla hem. Det breda utbudet av lampor och belysning säkerställer att det finns något för alla smaker och behov.


Data om produkten:

Effekt: 17W

Försynas med: 48V

Ljusstyrka: 1700 lm

Fokuserad ljusvinkel: 35 grader

Ljuskvalitet: Extra hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 90-95, vilket garanterar ett livligt och naturligt vackert ljus som sprudlande visar alla färger. Ljuskvaliteten är tillräcklig för de flesta behov.

Drifttid: Upp till 50.000 timmar

Översikt:

Spectrum SHIFT lättskena 17W är en vit ljusarmatur som är utformad för att ge högkvalitativ belysning med kontrollerat ljus. Med en effekt på 17W kan den ge en stark ljusstyrka på 1700 lm och fokuserar ljuset i en vinkel på 35 grader för att ge ett mer precist ljus.

Ljuskvaliteten är exceptionellt hög, med ett RA-värde på 90-95. Detta innebär att ljuset kommer att återge färger på ett mycket naturligt och vackert sätt. Oavsett om det används för bostäder eller kommersiella ändamål, kommer denna produkt att leverera det ljus som krävs för att skapa en trevlig atmosfär.

Med högkvalitativa LED-lampor kan denna produkt säkerställa en lång och pålitlig drifttid på upp till 50.000 timmar. Trots den långa drifttiden kommer ljusstyrkan att förbli konstant och minimalt minska över tiden. Dessutom har produkten en professionell och pålitlig drift, med god kylningskapacitet för att förlänga produktens livslängd ytterligare.

Spectrum SHIFT lättskena 17W har dimensionerna 23 x 303 x 42 mm och har IP20-klassificering, vilket betyder att den inte är vattentät och endast kan användas inomhus. Den har också en integrerad ljuskälla, vilket innebär att den är komplett och redo att monteras och användas direkt efter inköp.

Lyset
KulörVarm vit
Varm vit kulör3000K
DimbarNej
Ljusstyrka1700 lumens
Spridningsvinkel35 grader
RA>= 90
Förväntat livstid L8050.000 timer
UGR19
Dimensioner
Höjd303 mm.
Bredd23 mm.
Djup42 mm.
MaterialAl+PC
Effekt & spænding
Effekt17W
Spänning48V
Andet info
IP klassifikationIP20
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy