LED Strålkastare med sensor

LED Strålkastare med sensor

Det finns 15 produkter.

Här hittar du din nya projektor med sensor som effektivt sprider ljus från en mast eller en upphängning via den välkända och energibesparande LED -tekniken. Den smarta sensorn, som är kopplad till projektorn, känner av rörelser och är därför extremt lämplig för carporten, uppfarten eller trädgården. Projektorerna på denna sida är alla av högsta kvalitet och är gjorda av de bästa materialen på marknaden. Flera av strålkastarna har inbyggda solceller som hjälper till att minimera miljöpåverkan och hålla nere kostnaderna. Flera av våra modeller kan paras ihop med ditt Samsung Chip för en ännu smartare och mer funktionell lösning.

Visar 1 - 15 av 15 produkter

LED projektorer med sensor visar dig vägen

Med en strålkastare med sensor slipper du krånglet med att treva runt i mörkret efter eluttag och du kan enkelt och säkert köra in bilen i garaget eller gå uppför trappan till ditt hus. Den smarta inbyggda sensorn känner av rörelse och avger ett koniskt ljus i 100 graders vinkel. Projektorerna känner av rörelser från ett avstånd av 2 till 8 meter och slås sedan på automatiskt.

Du kan välja mellan flera olika färgtoner i ljuset, beroende på var och hur du vill använda det. Ju skarpare och starkare ljus får du med en neutral vit färg, där både de blå och gula tonerna i ljuset tas bort. Det neutrala ljuset är optimalt för arbetsbelysning eftersom det inte innehåller potentiellt störande element.

Vill du skapa en mer ombonad och stämningsfull belysning med din projektor med sensor är ett varmt ljus med flera gyllene toner en bra idé. Ljusets värme eller kyla mäts på Kelvin-skalan, och ju varmare ljuset är, desto lägre är det på skalan. En projektor med sensor är det självklara valet för uteplatserna hemma, så att du kan hitta runt även när det har blivit mörkt.

Filtrera efter

Pris
kr 14 kr 1362
Kulör
mer... mindre
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy