LED paneler runda

LED paneler runda

Det finns 18 produkter.

På denna sida hittar du vårt utbud av vackra, runda LED paneler som kan användas i alla typer av byggnader och rum. De kan fungera som ett dekorativt element och naturligtvis som både en primär och sekundär ljuskälla. De vackra runda LED panelerna finns både i utföranden där de ska byggas in i taket samt i utföranden där de monteras direkt på utsidan av taket.

Vilken typ du än väljer kommer du att kunna dra nytta av den avancerade, men ändå mycket lättillgängliga och ekonomiska LED tekniken som verkligen har vunnit mark de senaste åren tack vare sina unika egenskaper.

Visar 1 - 18 av 18 produkter

Vackra runda LED paneler för hemmet

I vårt sortiment hittar du många vackra, runda LED paneler till hemmet som du kan montera själv eller låta en elektriker installera antingen i eller i taket. Vårt urval av runda LED paneler har en uppsjö av olika funktioner, så att du enkelt kan hitta precis den panel du behöver. Det kan vara för vardagsrummet, garderoben eller köket hemma, eller kanske är det för kontoret, loungen eller butiksrummet.

De vackra, runda och organiska formerna kommer att bidra till mer liv och en vacker, mjuk atmosfär i rummet och du kan välja om ljusen som panelen avger ska vara i varma eller svala nyanser. Varmt ljus kännetecknas av att ha många orange och gyllene toner, medan kallt ljus har flera nyanser av blått, som kommer att framstå skarpare och kallare, precis som rummet kommer att framstå som kallare.

När du köper runda LED paneler har du många alternativ att välja just den typ av panel som passar dina behov och önskemål. I vårt urval har vi tagit med många storlekar så att du kan hitta den eller de paneler som passar rummet. På LEDproff bär vi runda LED paneler ända ner till 7 cm i diameter och upp till 28,5 cm.

Filtrera efter

Pris
kr 56 kr 1399
Kulör
mer... mindre
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy