LED EXIT skylt

LED EXIT skylt

Det finns 4 produkter.

Om du letade efter en LED utgångslampa kan du nu ställa in sökningen. På denna sida har vi placerat hela vårt utbud av de välkända, gröna skyltarna som ska hjälpa och vägleda i vardagen och i den sällsynta akuta situationen. I vårt urval av LED utgångslampor hittar du både de som hänger, de som behöver monteras i taket och de som kan monteras direkt på väggen. Dessutom har vi på LEDproff till att du kan hitta LED utgångslampan som har precis det piktogram du behöver. Vi har inkluderat en hel serie piktogram till varje lampa.

Visar 1 - 4 av 4 produkter

LED utgångslampor ger säkerhet

När du tittar igenom vårt sortiment av LED utgångslampor kanske du märker att piktogrammen på lamporna ser mer eller mindre likadana ut. Det finns en god anledning till det. Ikonen på din LED utgångslampa ska snabbt kunna hjälpa boende, gäster, åskådare och andra ut ur byggnaden vid brand, rök eller annan hotfull situation. Här kommer igenkännbarheten av färgen och motivet på den gröna skylten snabbt att avkodas för alla, oavsett språk och kulturell bakgrund. På så sätt har alla möjlighet att snabbt och säkert guidas ut ur byggnaden.

Med varje lampa skickar vi på LEDproff totalt fyra piktogram, så att du kan välja den som bäst visar vägen till utgången. Pilarna pekar åt höger, vänster respektive nedåt och du får även en skylt med orden EXIT skriven. Piktogrammet på din LED utgångslampa kan enkelt bytas ut efter behov. På många ställen är det ett lagkrav med en tydlig utrymningsväg, men även om den inte finns i din byggnad så hjälper LED utgångslampor att hålla säkerheten på topp. Det signalerar både trovärdighet och professionalism och då bidrar det till att göra gäster, kunder eller boende mer självsäkra.

Filtrera efter

Pris
kr 368 kr 809
Kulör
mer... mindre
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy