LED EXIT skylt

LED EXIT skylt

Det finns 4 produkter.

På denna sida hittar du vårt utbud av LED nödbelysning som hjälper till att hålla säkerheten och säkerheten på topp i större byggnader. Nödbelysningen guidar människor i byggnaden i rätt riktning, till exempel när resten av strömmen är avstängd eller om det är begränsad sikt av andra skäl, bland annat ånga och rök.

Det finns flera alternativ när du behöver installera LED nödbelysning framför byggnadens nödutgångar. Först och främst kan du välja att montera nödbelysning och skyltar direkt på väggen ovanför utgången, så det är tydligt att se vart du ska ta vägen. Om detta inte är möjligt är en upphängd eller takmonterad skylt den optimala lösningen som ger ett tydligt besked om nödutgångens placering.

Visar 1 - 4 av 4 produkter

Nödbelysning med LED teknik

Den funktionella LED tekniken är en av de mest pålitliga, stabila och hållbara lösningarna på marknaden. Lökarna är kända för sin hållbarhet, så även under skakningar, och när de utsätts för fukt och damm, fungerar de optimalt. Därför är LED teknik det säkra valet för din nödbelysning. Nödbelysningen ska installeras med egen strömkälla för att den ska fungera även om elen går i resten av byggnaden.

I många byggnader är det ett bestämt lagkrav att det ska finnas en tydlig och informerad markering av närmaste utrymningsväg och detta krav kommer du enkelt att kunna uppfylla med LED nödbelysning. På LEDproff tillhandahåller vi nödbelysning med piktogram, så att du kan välja den som bäst passar både skyltens placering och själva utgången. Piktogrammen med pilar ska placeras så att pilen pekar i riktning mot nödutgången så att du inte tvivlar på vart du ska ta vägen.

På vissa ställen är det inget lagkrav i byggnaden, men LED nödbelysning är alltid en bra idé. Belysningen är användbar på alla platser där man kan vara tveksam om var närmaste utrymningsväg finns. Det gäller särskilt på platser där det är mycket folk eller där det kan finnas risk för mörker.

Filtrera efter

Pris
kr 368 kr 601
Kulör
mer... mindre
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy