12V RGB LED strip

12V RGB LED strip

Det finns 29 produkter.

Vackra och färgglada 12v RGB LED strips för att dekorera till festen, göra trädgården redo för jul eller ge extra uppmärksamhet åt din butik, stånd eller mässmonter. I vårt vackra urval av LED remsor hittar du både de som lyser upp i blandningar av RGB , Röd Grön och Blå, och de som avger ett behagligt varmvitt ljus. Flera av våra produkter kan göra både och, så du kan skruva upp och ner för färgerna när du vill. 12v RGB LED remsor styrs av en kontroller eller fjärrkontroll som gör det enkelt att ställa in färger och ljusstyrka.

Visar 1 - 29 av 29 produkter

Ljus i färger med 12v RGB LED-remsor

Flytta in i en värld av färger när du slår på dina 12v RGB LED remsor, antingen utanför eller inuti. I vårt vackra urval hittar du remsor som är extremt tåliga. De tål att böjas och utsättas för stora vibrationer, som när du dekorerar en DJ-vagn eller festbaren med dem.

Flera av listerna du hittar på denna sida är försedda med smart och praktisk tejp på baksidan, vilket gör monteringen enkel och tillgänglig på de flesta ytor. De vackra färgerna som dina LED strips avger kan du mixa och matcha som du vill. Du kan enkelt styra styrka och färg med en kontroller som ger dig tillgång till att skapa det mest atmosfäriska utrymmet i färger.

Skulle det vara extra högteknologiskt kan du hitta en smart hemkontroller som förutom att styra dina 12v RGB LED strips även är kompatibel med Google Home, Alexa och smartphones. Självklart har vi sett till att ha med kablar, transformatorer och nätaggregat i vårt utbud så att du enkelt kan hitta det du behöver. Detta gör att du kan komma igång med att inreda snyggt med 12v RGB LED remsor.

Filtrera efter

Pris
kr 12 kr 984
Kulör
mer... mindre
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy