T8 LED lysrör dimbar

T8 LED lysrör dimbar

Det finns 10 produkter.

På denna sida hittar du vårt vackra urval av funktionella och smarta T8 LED lysrör, som kan användas i allt från kontorsbyggnader till källare och garderoben i det privata hemmet. Lysrören med den populära LED tekniken kan monteras ganska enkelt i tak eller på väggar och de kan hjälpa till att belysa rum i alla storlekar, eftersom de finns i många olika längder.

LED tekniken har verkligen vunnit mark som den föredragna ljustekniken eftersom den besitter en unik kombination av flera kvaliteter. Det är en prisvärd teknik, LED är energibesparande och det är den överlägset mest stabila och hållbara på marknaden.

Visar 1 - 10 av 10 produkter

Dimbara T8 LED lysrör

I vårt urval av T8 LED lysrör hittar du många som är dimbara. Det gör att du kan ställa in hur starkt ljuset ska vara. Vill man till exempel ha många rör, som ska vara mindre kraftfulla, är det snyggt och elegant med flera dämpade lysrör samlade i rummet. Vill du däremot ha full funktionalitet och ljusstyrka utan för många lysrör, då kan du välja att skruva upp ett eller två helt och hållet och låta dem lysa upp för full intensitet. När du ska välja vilket T8 LED lysrör du vill köpa kan du välja mellan många olika längder. Det gör att du kan hitta exakt det lysrör som passar det enskilda rummet, så att behovet av rätt ljus kan tillgodoses.

Storlekarna varierar från den kortaste på 45 cm till den längsta på 150 cm. Oavsett storlek är alla T8 LED lysrör du hittar på denna sida av absolut högsta kvalitet, gjorda av de bästa materialen på marknaden. Utöver vårt urval av lysrör hittar du även tillbehör till rören på denna sida, såsom den funktionella armaturen som skruvas ihop med lysröret och säkerställer optimal säkerhet.

Filtrera efter

Pris
kr 218 kr 503
Kulör
mer... mindre
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy