Trädgård

Trädgård

Det finns 231 produkter.

LED för hus & trädgård

Du har kommit till rätt plats om du letar efter en LED lampa till ditt hus eller trädgård. På denna sida har vi ett brett utbud av festlig och praktisk belysning. Det ger en fantastisk effekt att ha ljus i trädgården och sängen och för det ändamålet är LED lampor en idealisk teknik.

Förutom lampor som du kan sätta upp runt om i trädgården kan vi även erbjuda dig ljuskedjor eller de eleganta gravplatserna som ger stil åt vilken trädgård som helst. Du hittar ett brett urval av belysning för trädgården här på sidan.

Visar 1 - 104 av 231 produkter

Julbelysning med LED

När det är jul är det trevligt att kunna dekorera trädgården med julbelysning och ljuskedjor. Om du vill hålla nere din elräkning så ska du istället satsa på produkter med LED lampor. Vi har ett urval av LED julbelysning till huset och trädgården så det är bara att hitta dina favoriter så att du kan göra dig redo för julen.

Letar du efter en konstgjord julgran så har vi ett stort utbud för dig, både med och utan ljus. En konstgjord julgran kan göra sig riktigt bra både inomhus och utomhus, och till skillnad från de riktiga julgranarna håller de år efter år.

Atmosfäriska LED möbler

Om du vill piffa upp din inredning så kan LED möbler vara något för dig. På den här sidan kan du hitta prydnadsföremål för hemmet med LED lampor, som grytlappar och vackra stenar eller rutor. Vill du ge mer plats åt det vackra och färgglada ljuset, då kan vi erbjuda dig en barstol, stol och ett bord allt med inbyggt LED -ljus. Det ger en unik och väldigt fin effekt.

På den här sidan kan du även hitta insektslampor, tillväxtlampor och övervakningskameror med mera. Hitta dina favoriter för hem och trädgård och njut av alla fördelar med LED belysning.

Filtrera efter

Pris
kr 6 kr 147693
Kulör
mer... mindre
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy