LED RGB strålkastare

LED RGB strålkastare

Det finns 8 produkter.

Om du letar efter en RGB projektor kan du ställa in sökningen nu, för du har landat mitt i vårt urval av vackra och funktionella RGB projektorer som lyser i röda, gröna och blå färger. Färgerna kan blandas i din projektor så att du kan njuta av en mängd olika färger från projektorn. Om du ska festa eller vill markera en speciell händelse är en RGB projektor ett bra sätt att få ljus, eftersom den hjälper till att sprida precis rätt stämning. Föreställ dig en livlig Sct. Patricks day med fint, grönt ljus, eller gör alla hjärtans dag väldigt speciell med vackert, rött ljus från en eller flera RGB -projektorer.

Visar 1 - 8 av 8 produkter

Projektor med färgat RGB -ljus

I vårt utbud hittar du din nya RGB projektor, som kan lysa i de tre grundfärgerna, det vill säga rött, grönt och blått, men som även kan blanda dem och ge en spännande lila färg, en levande orange och en elegant turkos. Du kan enkelt styra färgerna på din projektor och blandningen av dem med motsvarande fjärrkontroll som är ansluten till projektorn via en radiofrekvens.

Hos LEDproff , hittar du bara projektorer som är både damm- och vattenavvisande, så du behöver inte oroa dig för projektorernas funktionalitet om du placerar dem utomhus. Den populära LED tekniken är också känd för lampornas extremt långa livslängd, samt glödlampornas höga kvalitet och motståndskraft. Detta gör dem extra lämpade för utomhusbruk på idrottsplatser, konsertlokaler och på festivalplatser.

Med en RGB projektor kan du välja om projektorn alltid ska ha samma färg eller så kan du med hjälp av fjärrkontrollen ställa in projektorn att byta färg med ett fast intervall. Även om LED tekniken belastar elnätet minimalt, avger en RGB projektor lika starkt och stabilt ljus som andra typer av ljuskällor. Detta gör LED - RGB -projektorer till det mest självklara valet av projektor både ute och inne.

Filtrera efter

Pris
kr 24 kr 459
Kulör
mer... mindre
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy