Spectrum SHIFT Globe 5W
Svart, RA90, Ø10 cm

12435-0

New product

Spectrum SHIFT Globe 5W - Svart, RA90, Ø10 cm Expandera

Spectrum SHIFT Globe 5W är en globlampa med minimalistisk och nordisk design. Den kan roteras och passar perfekt in i SHIFT-systemet. Med sin enkla användning är den lätt att flytta och klickar lätt på plats.

  • Minimalistisk och nordisk design
  • Kullampa som kan vridas
  • Passar i SHIFT-systemet
  • Lätt att flytta
  • Klickar lätt

Mer detaljer

kr 453,00

inkl. moms.

I lager.


Vad är SHIFT?

SHIFT-serien från SpectrumLED är en smart och innovativ belysningslösning. SHIFT är ett slankt och elegant skensystem som erbjuder den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet. Ett brett sortiment av lampor och belysning kan enkelt klickas på och flyttas längs skenan, vilket ger dig obegränsade möjligheter.

Läs mer om SHIFT - se hela katalogen: 2023 katalog


SHIFT-serien är definitionen av funktionalitet och mångsidighet. Den flexibla designen gör att du enkelt kan justera belysningen för att passa olika arrangemang och aktiviteter i ditt hem.

Får du många gäster och behöver flytta ditt matbord? Med ett SHIFT-system kan du enkelt flytta lampan över matbordet också. Behöver du mer fokuserat ljus för ett projekt? Med SHIFT kan du till exempel enkelt byta din hänglampa mot en spotlight.

Hela SHIFT-serien finns i svart eller vitt och har en läcker nordisk och minimalistisk design som passar perfekt i alla hem. Det breda utbudet av lampor och belysning säkerställer att det finns något för alla smaker och behov.


Produktbeskrivning

Den svarta Spectrum SHIFT Globe 5W-lampan är en utmärkt belysningslösning som ger jämn fördelning av ljus i alla rum. Med en effekt på 5W och en ljusstyrka på 550 lm är den tillräckligt kraftfull för att sätta fokus på detaljer eller skapa en härlig atmosfär.

Ljuskvalitet: Med ett högt RA-värde på 90-95 erbjuder denna lampa en extra hög ljuskvalitet. Den garanterar en livlig och naturlig belysning som visar alla färger på ett sprudlande sätt. Oavsett om du behöver belysa vardagsrummet, köket eller kontoret, kommer denna lampa att ge dig det ljus du behöver för att få ut det mesta av dina aktiviteter.

Lång livslängd: Med LED av högsta kvalitet får du inte bara en imponerande ljuskvalitet, utan också en lång livslängd. Denna produkt är utformad för att säkerställa upp till 50 000 timmars pålitlig drift utan att förlora i ljusstyrka. Tack vare en professionell och pålitlig drift och en effektiv kylning kan du förvänta dig att lampan kommer att hålla länge och ge dig belysning av hög kvalitet under lång tid.

Dimensioner: Med måtten 148 x Ø100 mm passar denna lampa perfekt i de flesta rum och kan enkelt monteras på önskad plats. Med sitt stilrena svarta utseende blir den en snygg detalj i din inredning.

Vattenbeständighet: Observera att denna produkt inte är vattentät och är avsedd för användning inomhus (IP20). Den är idealisk för rum som inte är utsatta för fukt eller vatten.

Integrerad ljuskälla: Denna lampa kommer med en integrerad ljuskälla, vilket innebär att du inte behöver köpa och byta ut några separata lampor. Du får en komplett belysningslösning direkt ur förpackningen.


Kom ihåg att köpa:
- Spectrum SHIFT strömförsörjning - Svart, 150W

Lyset
KulörVarm vit
Varm vit kulör3000K
DimbarNej
Ljusstyrka550 lumens
Spridningsvinkel165 grader
RA>= 90
Förväntat livstid L8050.000 timer
Dimensioner
Höjd148 mm.
Diameter100 mm.
MaterialAl+PC
Effekt & spænding
Effekt5W
Spänning48V
Andet info
IP klassifikationIP20
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy