LED Sockel GU10

LED Sockel GU10

Det finns 40 produkter.
GU10 uttag finns i både keramik och plast. GU10 är även anpassad så att de finns i både 230v och 12 volt, vilket gör det möjligt att använda dem i alla tänkbara typer av konstellationer, ofta i downlight och spotform. GU10 led -lampa är också gjord så att spridningen av ljuset är väl fördelad ofta i form av en 38 till 45 graders vinkel, vilket gör det möjligt att justera ljuset från en GU10 för att belysa ett specifikt område.
Visar 1 - 40 av 40 produkter

GU 10 LED lampor hos LED Proff

Här hos oss hittar du enkelt den glödlampa du letar efter, vi säljer det mesta av alla uttag inklusive GU10 , G9 G4 , MR16 , etc. Alla våra glödlampor, stift, är av mycket bra kvalitet vi testar dem på våra egna testapparater och använda många timmar på att välja rätt glödlampa både när det kommer till ljuskvalitet även känt som RA värde, men även deras livslängd, och kelvin är väldigt viktiga för oss, en av egenskaperna som LED tidigare haft är att många tror att ljuset har varit blåaktigt, detta beror ofta på att man köpt en del LED produkter som är för billiga vilket kan ge väldigt dåligt ljus eftersom chippet i själva LED lampan faktiskt är för billigt vilket också bidrar till att hålla priset nere, men som med så mycket annat är även priset i LED -världen lika med kvalitet, det ska du alltid komma ihåg.

GU10 LED sparar mycket pengar

GU10 LED lampor ger en betydligt bättre ekonomi jämfört med den halogenlampa den oftast ersätter. Först och främst för att den använder betydligt mindre ström än halogenlampan. Faktum är att du måste dela effekten på din halogenlampa med 7 för att hitta motsvarande LED lampa som ger samma ljusstyrka .
Det betyder att du sparar cirka 80 till 90 % på din elförbrukning så fort du slår på GU10 LED lampan för första gången. Det märks på elräkningen från dag 1.
Därefter GU10 LED lampan betydligt längre än dess halogenmotsvarighet. Oberoende tester har visat att LED lampor kan hålla i upp till 25 000 timmar ja, 25 000 timmar när glödlampan är på. Ja, faktiskt har vi några GU10 LED lampor med en forväntat livstid på det dubbla, men nu håller vi oss till de 25 000 timmarna!
Det betyder att med normal daglig användning i snitt 4 timmar varje dag kan du förvänta dig att glödlampan håller i upp till 17 år! Det gör att den GU10 LED lampa du sätter i din lampa idag kan sluta med att överleva själva lampan eftersom du tröttnar på den innan glödlampan går sönder.
Samtidigt innebär det att du sparar en hel del glödlampsbyten. För halogenlampor håller sällan mer än ett till två år. Så sammantaget sparar en GU10 LED lampa dig mycket pengar under sin livstid. Det gör det något högre anskaffningspriset till något nära i mattens bagatell.

GU10 spot är en koncentrerad ljuskälla

GU10 lampor är byggda som spots. Det vill säga att det finns en reflektor runt ljuskällan i glödlampan som gör det möjligt att koncentrera ljuset så att det bara lyser upp ett mer avgränsat område. Hur koncentrerad ljuskällan är beror på ljusspridningen. Ju lägre värde i grader, desto mer fokuserat är ljuset från glödlampan.
Så gott som alla GU10 spots vi säljer har en ljusspridning på mindre än 60 grader. Du kan faktiskt enkelt se hur mycket fläcken sprider ljuset genom att titta på hur långt upp i glödlampshuset ljuskällan sitter och hur stor reflektorn är runt LED -ljuskällan i glödlampan. Ju längre upp LED -ljuskällan är placerad, desto större ljusspridning.
En annan viktig parameter för ljus är färgen och nyansen. För att ljuset ska fungera ordentligt på oss ska det helst ha en färgtemperatur på runt 3000 Kelvin. Detta är den färgnyans de flesta skulle kalla rätt färg för artificiellt ljus. Om Kelvin-temperaturen är lägre än så är färgen mer rödaktig och är den högre upplevs ljuset starkare och först mer vitt för att sedan blekna till det blåaktiga. Högre Kelvin-temperaturer upplevs som mer kliniska och skarpa, medan lägre verkar mysigare och lugnare.

GU10 sockel

GU10 sockeln har fått ett stort fäste inom tak- och golvlampor under de senaste 5 åren. Det är populärt eftersom det är enkelt och snabbt att byta. Vrid bara glödlampan en gång åt sidan så är den slut och sätt sedan den nya glödlampan i sockeln och vrid den hårt. Då är det klart!
GU10 finns i första hand som spotlight i olika utföranden. Eftersom LED -ljuskällorna tar upp betydligt mindre plats i glödlampan än halogenljuskällan har det blivit möjligt att stoppa en del elektronik i GU10 LED lampan. Det gör att du kan få GU10 LED lampor som kan fjärrstyras, så du t.ex. har förmågan att ändra färgen på glödlampan - inte bara nyansen, utan i stort sett alla regnbågens färger.
Du kan även få GU10 LED lampor som har en inbyggd ljusshow och kan växla mellan färgerna i olika mönster med olika övergångseffekter och hastigheter.
Så du får inte bara en billigare ljuskälla till ditt GU10 sockel genom att byta till LED versionen. Du får också en mycket mer intelligent glödlampa med funktioner som skulle få upphovsmännen till den gamla glödlampan att blunda om vi väckte dem till liv idag. Prova en av de intelligenta GU10 LED lamporna själv och upplev skillnaden.

LED spot GU10

LED spots med GU10 sockel har ytterligare en fördel jämfört med halogenspots. De blir inte i närheten av lika varma. Det gör att du inte bränner dig om du rör vid glödlampan eller försöker byta glödlampa så fort den är borta. Jodå, jag tycker inte det är bra, det är BT inte heller.
Men annars har en LED spot med GU10 sockel exakt samma egenskaper som den gamla halogenversionen. Det högkoncentrerade ljuset kan fokuseras på precis det element eller område du vill belysa och kan därför användas för mycket effektiv belysning både hemma, i butiker, på kontor och i produktionslokaler.
Har du t.ex. en snygg porslinsfigur eller annat föremål i vardagsrummet som du skulle vilja lyfta fram, en LED spot med GU10 bas kan vara den idealiska lösningen och just för att LED versionen av GU10 inte blir tillnärmelsevis lika varm som halogenversionen är mycket lättare att rädda bort ljuskällan utan att du behöver oroa dig för om den kan sätta eld på något.
Därmed kan en LED spot med GU10 bas skapa en nästan magisk belysning som ger extra effekt och fokus på det du vill lyfta fram. Det kan också vara smart i t.ex. ett skyltfönster, där man kan slå på en LED sport och lysa upp olika utställda föremål i fönstret. Det ger extra uppmärksamhet från de förbipasserande och ser till att de faktiskt också ser det du vill att de ska se.Lite praktiskt

Ovanstående LED GU10 glödlampa, är urvalet vi säljer, har du några frågor om dem är du mer än välkommen att kontakta oss på antingen e-post salg@ledproff.dk eller vårt telefonnummer som du hittar till höger här på sidan.

Vi säljer mycket GU10 lökar, och därför har vi även en utökad garanti, kallad 100% nöjd-garanti som gäller alla våra produkter. Tveka därför inte att kontakta oss när som helst.

Man måste vara särskilt uppmärksam på om LED lampan GU10 är dimbar eller inte dimbar, detta beror såklart på att om man köper en icke dimbar glödlampa så kan det skapa problem om man har en dimmer på ljusinstallationen som du vill att det ska fungera tillsammans med. Vi skriver högt och tydligt på alla våra LED lampor, lampor, lysrör etc. om de är dimbara eller inte.

Kännetecknande för de stora GU10 LED spotarna är att dessa glödlampor är nära att vara lika stora som de gamla kända sockelna E27 , och de har tjockare ben, som samtidigt är mycket mer robusta än halagonstift. Du kan se de olika uttagen här http://www.ledproff.dk/kend-din-sokkel/

Filtrera efter

Pris
kr 5 kr 196
Kulör
mer... mindre
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy