Spectrum SHIFT Globe P 5W
Vit, RA90, Ø10 cm

12436-0

New product

Spectrum SHIFT Globe P 5W - Vit, RA90, Ø10 cm Expandera

Spectrum SHIFT Globe 5W pendel är en globlampa med minimalistisk och nordisk design. Med sin enkla användning är den lätt att flytta och klickar lätt på plats. Du har möjlighet att själv reglera längden på sladden.

  • Minimalistisk och nordisk design
  • Passar i SHIFT-systemet
  • Lätt att flytta
  • Klickar lätt

Mer detaljer

kr 500,00

inkl. moms.

I lager.


Vad är SHIFT?

SHIFT-serien från SpectrumLED är en smart och innovativ belysningslösning. SHIFT är ett slankt och elegant skensystem som erbjuder den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet. Ett brett sortiment av lampor och belysning kan enkelt klickas på och flyttas längs skenan, vilket ger dig obegränsade möjligheter.

Läs mer om SHIFT - se hela katalogen: 2023 katalog


SHIFT-serien är definitionen av funktionalitet och mångsidighet. Den flexibla designen gör att du enkelt kan justera belysningen för att passa olika arrangemang och aktiviteter i ditt hem.

Får du många gäster och behöver flytta ditt matbord? Med ett SHIFT-system kan du enkelt flytta lampan över matbordet också. Behöver du mer fokuserat ljus för ett projekt? Med SHIFT kan du till exempel enkelt byta din hänglampa mot en spotlight.

Hela SHIFT-serien finns i svart eller vitt och har en läcker nordisk och minimalistisk design som passar perfekt i alla hem. Det breda utbudet av lampor och belysning säkerställer att det finns något för alla smaker och behov.


Produktnamn:

Spectrum SHIFT Globe P 5W, Vit, RA90, Ø10 cm

Data om produkten:

Effekt: 5W.

Skall försynas med: 48V

Ljusstyrka: 550 lm

Spridningsvinkel: 165 grader

RA-värde: 90-95

Dimensioner: 815 x Ø100 mm

IP-klassificering: IP20 - Ej vattentät

Ljuskälla: Integrerad

Beskrivning:

Produkten Spectrum SHIFT Globe P 5W är en vit lampa med en diameter på Ø10 cm. Denna lampa har en effekt på 5W och behöver förses med 48V för att fungera optimalt.

Lampan har en ljusstyrka på 550 lm och en bred spridningsvinkel på 165 grader, vilket säkerställer att ljuset fördelas jämnt i rummet. Med ett extra högt RA-värde på 90-95 garanteras en häpnadsväckande ljuskvalitet. Ljuset är livligt och naturligt vackert, och visar alla färger i sin fulla prakt.

Denna lampa är utrustad med LED av högsta kvalitet, vilket ger en lång och säker drift på upp till 50 000 timmar, med minimalt ljusfall. Den professionella och pålitliga designen med god kylningskapacitet bidrar till att ge produkten en lång livslängd.

Med sina dimensioner på 815 x Ø100 mm passar denna lampa perfekt i olika typer av utrymmen. Vänligen observera att den har IP20-klassificering, vilket innebär att den inte är vattentät och därför inte lämpad för att användas i fuktiga eller utomhusmiljöer.

Den här produkten kommer med en integrerad ljuskälla, vilket innebär att inga separata ljuskällor behöver köpas.

Lyset
KulörVarm vit
Varm vit kulör3000K
DimbarNej
Ljusstyrka550 lumens
Spridningsvinkel165 grader
RA>= 90
Förväntat livstid L8050.000 timer
Dimensioner
Höjd815 mm.
Diameter100 mm.
MaterialAl+PC
Effekt & spænding
Effekt5W
Spänning48V
Andet info
IP klassifikationIP20
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy