LED Ljusslinga

LED Ljusslinga

Det finns 7 produkter.

På denna sida hittar du vårt vackra urval av vackra, praktiska och energisnåla LED -ljuskedjor, som kan användas i alla sammanhang och tillfällen. Ska du ha fest i år är det enkelt att dekorera med de vackra ljuskedjorna som du kan hänga i tak och fönsterkarmar. LED ljuskedjor är också det självklara valet om du behöver en ljusare vardag på balkongen, terrassen, i uterummet eller på jobbet. Den smarta och utbredda LED tekniken säkerställer minimal elförbrukning, så att du kan undvika oro över belastningen på miljön och din plånbok. Tekniken gör att LED ljuset är lika kraftfullt och stabilt som annat ljus, men utan den stora elförbrukningen.

Visar 1 - 7 av 7 produkter

Ljuskedjor med LED

De vackra ljuskedjorna med LED ger ett behagligt och mjukt ljus som sitter på olika ställen på Kelvinskalan. Kelvinskalan används för att beskriva hur varmt eller svalt ljuset uppfattas av ögat. Ju lägre en siffra på skalan, desto varmare och mer gyllene upplevs ljuset. Du kan ändra värmen i ljuset genom att byta ut glödlamporna i ljuskedjan mot varmare eller kallare varianter.

Ljusets värme är bara en av många parametrar du kan tänka på när du väljer ljuskedjor med LED . Om du vill inreda med LED ljuskedjor i din trädgård eller annan uteplats är det viktigt att du väljer en ljuskedja som tål det omväxlande danska vädret. Vissa av kedjorna på den här sidan tål vattenstänk och fuktig luft, men tål inte direkt regn. Detta gör dem idealiska för uterummet eller den täckta terrassen, så att du kan njuta av utomhus med en vacker och suggestiv ljuskedja. Flera av våra ljuskedjor går även att sätta ihop, så du kan uppnå LED ljuskedjor med en längd på upp till 30 meter.

Filtrera efter

Pris
kr 76 kr 685
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy