Inomhus vägglampor

Det finns 52 produkter.

Behöver du vägglampor inomhus? Vi har ett stort sortiment av vackra och funktionella LED vägglampor inomhus som både lyser upp ditt hem och förskönar väggarna. På LEDproff har vi valt att ta med många olika kreationer och designs, så du har stor möjlighet att hitta just den LED inomhuslampa till väggen som du letar efter.

I vårt sortiment finns allt från den rustika vägglampan i trä med glödlampa och svarta detaljer till en stilren och enkel LED vägglampa inomhus i modernt, glansigt krom. Du hittar även lampor i ett nästan futuristiskt utseende med sina fyrkantiga former, som sprider ljuset åt fyra håll och verkligen skapar ett spännande ljusspel på dina väggar.

Visar 1 - 52 av 52 produkter

LED lampor i upp till 50 000 timmar

Om du letar efter LED vägglampor inomhus har du kommit till rätt plats. Vi har prioriterat att visa dig vårt vackraste urval av lampor som skapar ljus och glädje var de än är monterade. Det gäller oavsett om det är hemma, på kontoret eller kanske i butiken där varorna ska visas upp i bästa ljus.

LED vägglampor för inomhusbruk är ett populärt val. Inte minst på grund av LED -teknikens unika kombination av miljö- och ekonomiskt vänlig energiförbrukning och vackert och starkt ljus. LED lampor och glödlampor är också kända för att ha en otroligt lång livslängd, vilket gör att du kan njuta av glödlampan i upp till 50 000 timmar.

I vårt utbud här på sidan hittar du förutom din nya LED inomhuslampa för väggen även smarta rörelsesensorer som finns i olika utföranden för inom- och utomhusbruk. Den inbyggda infraröda sensorn känner av rörelse på avstånd och tänder sedan ljuset så att du får ljus när du närmar dig din ytterdörr eller när du kör in i carporten. Både sensorerna och våra LED vägglampor för inomhusbruk är tillverkade i högsta kvalitet av de mest hållbara och hållbara materialen på marknaden.

Filtrera efter

Pris
kr 108 kr 887
Kulör
mer... mindre
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy