Spectrum SHIFT Grid 17W
Svart, RA90, 30 cm, UGR19

12415-0

New product

Spectrum SHIFT Grid 17W - Svart, RA90, 30 cm, UGR19 Expandera

Spectrum SHIFT Grid 17W är den perfekta lösningen när du behöver effektiv och snygg belysning i ditt hem eller kontor. Med sin nordiska design passar den perfekt in i vilken inredning som helst.

  • Med sin rutnätsbelysning och en strålvinkel på 35 grader ger den exakt och fokuserad belysning.
  • Den kan enkelt monteras i SHIFT-systemet och klickas enkelt in i skenan, vilket gör det enkelt att justera belysningen efter behov.
  • Med en hög färgåtergivningskvalitet (RA90) ser den till att färgerna ser naturliga och levande ut.
  • Den har en låg bländning (UGR19), vilket gör att den inte stör ögonen och skapar en trevlig arbets- eller boendemiljö.
  • Med sin lätta och flexibla konstruktion är den lätt att flytta och kan användas i olika rum eller ytor efter behov.

Med Spectrum SHIFT Grid 17W får du belysning som kombinerar funktionalitet, estetik och användarvänlighet på bästa möjliga sätt.


Mer detaljer

kr 482,00

inkl. moms.

I lager.


Vad är SHIFT?

SHIFT-serien från SpectrumLED är en smart och innovativ belysningslösning. SHIFT är ett slankt och elegant skensystem som erbjuder den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet. Ett brett sortiment av lampor och belysning kan enkelt klickas på och flyttas längs skenan, vilket ger dig obegränsade möjligheter.

Läs mer om SHIFT - se hela katalogen: 2023 katalog


SHIFT-serien är definitionen av funktionalitet och mångsidighet. Den flexibla designen gör att du enkelt kan justera belysningen för att passa olika arrangemang och aktiviteter i ditt hem.

Får du många gäster och behöver flytta ditt matbord? Med ett SHIFT-system kan du enkelt flytta lampan över matbordet också. Behöver du mer fokuserat ljus för ett projekt? Med SHIFT kan du till exempel enkelt byta din hänglampa mot en spotlight.

Hela SHIFT-serien finns i svart eller vitt och har en läcker nordisk och minimalistisk design som passar perfekt i alla hem. Det breda utbudet av lampor och belysning säkerställer att det finns något för alla smaker och behov.


Produktbeskrivning

Den här lättskenan med namnet Spectrum SHIFT är en utmärkt lösning för professionella belysningsbehov. Med sin eleganta svarta design och högkvalitativa ljusfunktioner kan den hjälpa till att skapa en perfekt belysning i olika miljöer.

Effekt: 17W

Driftspänning: 48V

Ljusstyrka: 1700 lm

Ljusfokus: 35 grader

Ljuskvalitet: RA90

Spectrum SHIFT lättskena levererar en imponerande ljusstyrka på 1700 lm och är optimerad för att ge ett fokuserat ljus med en spridningsvinkel på 35 grader. Detta säkerställer att ljuset riktas och sprids på ett kontrollerat sätt för att maximera belysningseffekten.

Ett av de mest framträdande fördelarna med denna produkt är dess extra höga ljuskvalitet med ett RA-värde på 90-95. Detta garanterar att ljuset som genereras är livligt och naturligt vackert, samtidigt som alla färger framhävs på ett sprudlande sätt. Oavsett om det används i ett hem, ett kontor eller en butikslokal, är ljuskvaliteten tillräcklig för att möta de flesta behov.

Spectrum SHIFT lättskena använder LED av högsta kvalitet för att säkerställa en lång och pålitlig drift på upp till 50 000 timmar. LED-teknologin ger dessutom minimalt ljusfall under produktens livslängd. En professionell och tillförlitlig drift säkerställs också genom enhetens goda kylningskapacitet. Dessa funktioner kombineras för att ge en lång livslängd för produkten som helhet.

Med sina dimensioner på 23 x 303 x 42 mm är denna lättskena kompakt och passar perfekt i olika belysningstillämpningar. Det bör noteras att produkten har IP20-klassificering, vilket innebär att den inte är vattentät och bör inte användas i fuktiga eller våta miljöer.

Spectrum SHIFT lättskena levereras med en integrerad ljuskälla, vilket gör installationen både snabb och enkel. Med sitt eleganta utseende och högpresterande ljusfunktioner är denna produkt ett utmärkt val för alla som behöver en pålitlig och effektiv belysningslösning.

Lyset
KulörVarm vit
Varm vit kulör3000K
DimbarNej
Ljusstyrka1700 lumens
Spridningsvinkel35 grader
RA>= 90
Förväntat livstid L8050.000 timer
UGR19
Dimensioner
Höjd303 mm.
Bredd23 mm.
Djup42 mm.
MaterialAl+PC
Effekt & spænding
Effekt17W
Spänning48V
Andet info
IP klassifikationIP20
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy