2G11 LED rör

2G11 LED rör

Det finns 8 produkter.

Här ser du vårt urval av kvalitets LED rör 2g11, som är gjorda i slitstark och hållbar kvalitet av de bästa materialen på marknaden. Rören är idealiska för användning på kontoret, på lagret och i industrin på grund av LED teknikens många fördelar, vilket gör att du får de bästa ljusförhållandena för att arbeta effektivt.

LED tekniken har länge varit ledande på belysningsmarknaden eftersom den kombinerar de två mest eftertraktade kvaliteterna inom belysning, nämligen kraftfullt, stabilt och vackert ljus och minimala energikostnader. De stora energibesparingarna gör LED rören ännu mer attraktiva, varför de allra flesta väljer att köpa rör med LED .

Visar 1 - 8 av 8 produkter

LED lysrör 2g11 i flera toner

När du väljer LED -rör 2g11 kan du välja var på Kelvin-skalan ljuset ska sitta. Kelvin-skalan används för att indikera ljusets temperatur, från varmt som är lägst till kallt som är högst. De kallare temperaturerna har mer blåaktiga nyanser och nyanser som smälter in i det klara vita ljuset, medan de varmare har mer gyllene, gula och orange nyanser.

LED lysrör 2g11 i svala toner lämpar sig väl för industri, källare och andra platser där ljuset i huvudsak ska vara funktionellt. De varmare färgerna är självklara för ställen där du måste vistas en längre tid, eftersom de bidrar till en varm atmosfär och kan bidra till att sprida trivsel i rummet. Neutralt, vitt ljus, ofta med en Kelvin på 5000, är optimalt arbetsljus eftersom det inte uppstår störande nyanser som kan förvränga befintliga färger i rummet.

LED rör 2g11 används både som enkelrör, men används också ofta med två rör. I vårt sortiment har vi därför även inkluderat LED lysrör 2g11 med dubbla rör för större spridningsvinkel av ljus. Du kan även hitta armaturer som håller dina 2g11 LED lysrör på plats. Flera av dessa är vattentäta för ett stabilt och säkert ljus även om de kan stå nära en sprinkler eller monteras i ett fuktigt rum.

Filtrera efter

Pris
kr 121 kr 312
Kulör
mer... mindre
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy