LED Globe glödlampa E27

LED Globe glödlampa E27

Det finns 25 produkter.

E27 - Som regel är en glödlampa bara en ljuskälla, som är avsedd att placeras dold och lysa upp rummet indirekt eller eventuellt genom en diffus lampskärm. Med globlampan är det precis tvärtom. Det är tänkt att visas och fungera som dekoration i sig. Som namnet antyder är det fokus på lökens "kupol" som är extra stor och vacker. Se de dekorativa modellerna nedan och läs mer om klotlökarna vid produkterna.

Visar 1 - 25 av 25 produkter

Visa upp den vackra globlampan

Beroende på lamptyp och utrymme kan man i vissa fall lätt komma undan med att montera en globlampa i en vanlig lampa med E27 sockel . Det kommer dock att vara synd, för glödlampan är helt enkelt för fin för att gömma undan. Tanken är att den ska hänga fritt fram, gärna helt enkelt med ett sockel och eventuellt i en dekorativ tygsnöre.

Om behovet först och främst är belysning av rummet kommer det bästa valet att vara en av de mer kraftfulla modellerna med opal glob, som ger ett bra diffust ljus och en bred spridningsvinkel. För de mer dekorativa ändamålen väljer dock de flesta istället någon av vintageversionerna, som är gjorda av klart glas. Den ger inblick i "filamenten", som är gjorda med inspiration från Edisons första koltrådslampor. Det är inte utan anledning som dessa lökar också kallas för "retrolampor".

Gammaldags mys med modern teknik

Även om vintageglobslamporna väcker minnen från en svunnen tid, är de i själva verket en modern LED lampa , och därmed garanteras du både låg strömförbrukning och mycket lång livslängd. Som utgångspunkt kan du räkna med att spara cirka 80 % på el jämfört med en traditionell glödlampa med liknande ljuseffekt. Och hållbarheten på 25-50 000 timmar brukar i praktiken ge glödlampan en livslängd på flera decennier vid normal användning.

Filtrera efter

Pris
kr 26 kr 492
Kulör
mer... mindre
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy