LED Sockel B22

LED Sockel B22

Det finns 12 produkter.

Här ser du vårt fina utbud av B22 LED lampor för vardag och fest. En B22 LED lampa passar perfekt i en B22 sockel , vilket är en relativt vanlig typ av sockel i Danmark. Vi har en uppsjö av vackra lökar att välja mellan. Du kan bland annat till snygga och eleganta kronlökar med koltråd eller färgade lökar i många vackra och klara färger och så kan du få lökar i speciella utföranden, som ger en spridningsvinkel på 360 grader. Sammantaget är B22 LED lampor en mångsidig typ av glödlampa som du kan njuta av i många sammanhang.

Visar 1 - 12 av 12 produkter

B22 LED lampor i olika utföranden

Det som är väldigt speciellt med den nu marknadsledande LED -tekniken är teknikens förmåga att kombinera en mycket låg energiförbrukning, glödlampornas extremt långa livslängd och ett vackert, stabilt och intensivt ljus. I vårt sortiment kan du hitta just den B22 LED lampa du letar efter. Det gäller både om det ska vara i klassiskt, neutralt vitt, ett intensivt och roligt blått eller en varm och gyllene ton.

På LEDproff har vi även valt att ta med B22 LED lampor i olika utföranden, så att du kan hitta den glödlampa som passar din personliga stil eller kanske en lampa du redan har. Förutom de klassiska, runda glödlamporna hittar du även en vacker ljusglödlampa som passar till smalare lampor, och som kan vara väldigt elegant för sig, kanske i en pendel, vägglampa, i lampan ovanför matbordet. Om ljuset behöver vara lite mer koncentrerat med en spridningsvinkel som inte är lika stor som annars kan en B22 LED lampa med lock vara en fördel. Slidan täcker glödlampans botten så att spridningen av ljuset begränsas till 200 grader för ett mer koncentrerat ljus, samtidigt som det har samma intensitet. Hitta din nya LED lampa här hos oss, så att du kan få ljus i ditt hem.

Filtrera efter

Pris
kr 24 kr 61
Kulör
mer... mindre
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy