Spectrum SHIFT Grid 12W
Svart, RA90, 20 cm, UGR19

12412-0

New product

Spectrum SHIFT Grid 12W - Svart, RA90, 20 cm, UGR19 Expandera

Spectrum SHIFT Grid 12W är den perfekta lösningen när du behöver effektiv och snygg belysning i ditt hem eller kontor. Med sin nordiska design passar den perfekt in i vilken inredning som helst.

  • Med sin rutnätsbelysning och en strålvinkel på 35 grader ger den exakt och fokuserad belysning.
  • Den kan enkelt monteras i SHIFT-systemet och klickas enkelt in i skenan, vilket gör det enkelt att justera belysningen efter behov.
  • Med en hög färgåtergivningskvalitet (RA90) ser den till att färgerna ser naturliga och levande ut.
  • Den har en låg bländning (UGR19), vilket gör att den inte stör ögonen och skapar en trevlig arbets- eller boendemiljö.
  • Med sin lätta och flexibla konstruktion är den lätt att flytta och kan användas i olika rum eller ytor efter behov.

Med Spectrum SHIFT Grid 12W får du belysning som kombinerar funktionalitet, estetik och användarvänlighet på bästa möjliga sätt.


Mer detaljer

kr 390,00

inkl. moms.

I lager.


Vad är SHIFT?

SHIFT-serien från SpectrumLED är en smart och innovativ belysningslösning. SHIFT är ett slankt och elegant skensystem som erbjuder den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet. Ett brett sortiment av lampor och belysning kan enkelt klickas på och flyttas längs skenan, vilket ger dig obegränsade möjligheter.

Läs mer om SHIFT - se hela katalogen: 2023 katalog


SHIFT-serien är definitionen av funktionalitet och mångsidighet. Den flexibla designen gör att du enkelt kan justera belysningen för att passa olika arrangemang och aktiviteter i ditt hem.

Får du många gäster och behöver flytta ditt matbord? Med ett SHIFT-system kan du enkelt flytta lampan över matbordet också. Behöver du mer fokuserat ljus för ett projekt? Med SHIFT kan du till exempel enkelt byta din hänglampa mot en spotlight.

Hela SHIFT-serien finns i svart eller vitt och har en läcker nordisk och minimalistisk design som passar perfekt i alla hem. Det breda utbudet av lampor och belysning säkerställer att det finns något för alla smaker och behov.


Produktbeskrivning: Spectrum SHIFT lättskena 12W, Svart, RA90, 35 grader, UGR19

Den här Spectrum SHIFT lättskenan är en högkvalitativ och pålitlig belysningslösning för olika applikationer. Med en effekt på 12W och en spänning på 48V är den energieffektiv och ger ett starkt ljusflöde.

Med en ljusstyrka på 1200 lm och ett fokuserat ljus på 35 grader kan du vara säker på att få ett kontrollerat och precist ljus där det behövs. Detta är särskilt viktigt i utrymmen där precisa ljusförhållanden är avgörande, som t.ex. i utställningslokaler, butiker eller kontorsmiljöer.

En extra hög ljuskvalitet är garanterad med ett RA-värde på 90-95. Detta innebär att ljuset är vackert och levande, och alla färger återges på ett naturligt sätt. Oavsett om du använder belysningen för arbete, läsning eller dekorativa ändamål, kommer du uppskatta det högkvalitativa ljuset som denna lättskena levererar.

Denna lättskena använder LED av högsta kvalitet, vilket garanterar lång och säker drift. Med en förväntad livslängd på upp till 50.000 timmar kan du vara säker på att produkten kommer att hålla länge. Dessutom minimeras fall i ljusstyrka över tid, vilket ger en konsekvent och stark belysning under hela dess livslängd.

Med dimensionerna 23 x 204 x 42 mm är denna lättskena kompakt och lätt att montera. Den är lämplig för installation både i privata hem och kommersiella byggnader. Observera dock att den inte är vattentät och har IP20-klassificering.

Denna lättskena har en integrerad ljuskälla, vilket innebär att du inte behöver köpa och installera separata lampor. Allt du behöver för att få en stark och högkvalitativ belysning finns redan i en enhet.

Lyset
KulörVarm vit
Varm vit kulör3000K
DimbarNej
Ljusstyrka1200 lumens
Spridningsvinkel35 grader
RA>= 90
Förväntat livstid L8050.000 timer
UGR19
Dimensioner
Höjd204 mm.
Bredd23 mm.
Djup42 mm.
MaterialAl+PC
Effekt & spænding
Effekt12W
Spänning48V
Andet info
IP klassifikationIP20
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy