Spectrum SHIFT ljusskena 22W
Vit, RA90, 90 cm

12410-0

New product

Spectrum SHIFT ljusskena 22W - Vit, RA90, 90 cm Expandera

Spectrum SHIFT ljusskena 22W är det perfekta valet för att skapa bra grundbelysning i alla rum. Skenan har en nordisk och minimalistisk design och sitter ovanpå SHIFT-skenan.

  • RA90-kvalitet säkerställer en hög färgåtergivning och gör färgerna mer levande
  • 100 graders ljusvinkel säkerställer en bred och jämn spridning av ljus
  • Easy click-funktionen gör det både enkelt att fästa och flytta ljusskenan efter behov

Med Spectrum SHIFT ljusskena 22W får du inte bara en stilren design, utan även en praktisk och flexibel belysningslösning för alla rum.

Mer detaljer

kr 680,00

inkl. moms.

I lager.


Vad är SHIFT?

SHIFT-serien från SpectrumLED är en smart och innovativ belysningslösning. SHIFT är ett slankt och elegant skensystem som erbjuder den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet. Ett brett sortiment av lampor och belysning kan enkelt klickas på och flyttas längs skenan, vilket ger dig obegränsade möjligheter.

Läs mer om SHIFT - se hela katalogen: 2023 katalog


SHIFT-serien är definitionen av funktionalitet och mångsidighet. Den flexibla designen gör att du enkelt kan justera belysningen för att passa olika arrangemang och aktiviteter i ditt hem.

Får du många gäster och behöver flytta ditt matbord? Med ett SHIFT-system kan du enkelt flytta lampan över matbordet också. Behöver du mer fokuserat ljus för ett projekt? Med SHIFT kan du till exempel enkelt byta din hänglampa mot en spotlight.

Hela SHIFT-serien finns i svart eller vitt och har en läcker nordisk och minimalistisk design som passar perfekt i alla hem. Det breda utbudet av lampor och belysning säkerställer att det finns något för alla smaker och behov.


Produktbeskrivning

Den här Spectrum SHIFT lättskenan med en effekt på 22W är den perfekta lösningen för att skapa ett jämnt och vackert ljus i olika utrymmen. Skenan är vit och har en ljusstyrka på 2300 lm. Dess breda spridning på 100 grader säkerställer en jämn fördelning av ljuset i rummet.

Det som verkligen gör denna lättskena unik är dess extra höga ljuskvalitet. Med ett RA-värde på 90-95 ger den en livfull och naturlig belysning som framhäver alla färger på ett sprudlande sätt. Oavsett vilka behov du har när det kommer till belysning, kan detta ljus säkerställa en optimal kvalitet.

För att garantera en lång och säker drift, är lättskenan utrustad med LED-lampor av högsta kvalitet. Dessa lampor har en förväntad livslängd på upp till 50 000 timmar, med minimalt fall i ljusstyrka över tiden. Tack vare den professionella och pålitliga driftstekniken och dess goda kylningskapacitet kan du förvänta dig att denna produkt kommer att tjäna dig under en lång tid.

Lättskenans dimensioner är 23 x 902 x 42 mm, vilket gör den lätt att installera i olika miljöer. Det är dock viktigt att notera att den inte är vattentät och endast har en IP20-klassificering.

Den här lättskenan kommer med en integrerad ljuskälla, vilket innebär att du inte behöver köpa några extra ljuskällor för att använda den. Allt du behöver finns redan inbyggt i produkten.

Lyset
KulörVarm vit
Varm vit kulör3000K
DimbarNej
Ljusstyrka2300 lumens
Spridningsvinkel100 grader
RA>= 90
Förväntat livstid L8050.000 timer
Dimensioner
Höjd902 mm.
Bredd23 mm.
Djup42 mm.
MaterialAl+PC
Effekt & spænding
Effekt22W
Spänning48V
Andet info
IP klassifikationIP20
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy