24V led strip

24V led strip

Det finns 85 produkter.
24v LED-strips - Hos LEDproff har vi ett sortiment av 24 volts LED strips som kan ge bra och kraftfull belysning på platser där det normalt inte går att sätta upp ljuskällor. Det kan vara på ställen där det inte är tillräckligt brett för att etablera en traditionell lampplats eller på böjda ytor som önskas framhävda med kantbelysning.
24v LEDstrips kräver en 24 volts strömförsörjning och finns i olika färgtemperaturer. De kan användas som enda ljuskälla istället för t.ex. lysrör eller som navigations- eller ledljus i korridorer, butikslokaler eller som kantbelysning på parkeringen eller på uppfarten utanför. Den senare applikationen kräver dock att de valda LED remsorna är vattentäta.
Visar 1 - 85 av 85 produkter

Spara mycket pengar med 24v LEDstrips

LED lampor använder betydligt mindre ström än traditionella glödlampor, energisnåla glödlampor och lysrör. Besparingen kan lätt gå upp till 75% beroende på vilken ljuskälla du skriver för LED strips från.
Samtidigt har LED strips en mycket längre livslängd än andra ljuskällor. Där t.ex. ett lysrör kan oftast bara hålla i 12 000 timmar, du kan få LED strips med en livslängd på upp till 50 000 timmar. Det betyder att där ett lysrör av god kvalitet kan ge ljus på bänkskivan i ca 4 år så tar det ca 17 år innan man istället måste byta ut de LED strips man sätter upp. Under samma tidsperiod ska du ha bytt lysrör 4 gånger. Siffrorna är beräknade utifrån en daglig brinntid på 8 timmar.
Du sparar alltså både på elräkningar och materialförbrukning genom att byta till LED belysning.

Välj rätt färgtemperatur

Generellt kan du få 24v LEDstrips i två olika färgnyanser: kall eller varmvit. Nyansen uttrycks också av ett kelvinvärde som anger färgtemperaturen på LED ljuset. Ju närmare 0 denna siffra är, desto varmare färg på ljuset och ju närmare 10 000, desto kallare känns ljuset.
En varm färgtemperatur eller nyans är bra i rum där du, din familj eller dina anställda måste vistas under en längre tid. Det ger bättre komfort och verkar bekvämare och mysigare än en kall färgtemperatur.
Den kalla färgtemperaturen är idealisk för utställningsbruk, där det är viktigt att godset belyses med ett mer neutralt ljus. Därför är 24v LEDstrips i kallvitt en riktigt bra lösning för skyltfönster. Detta gör att du också kan döda de stora, kraftfulla och mycket strömkrävande projektorerna du använder idag och samtidigt få flera nya och spännande sätt att skapa belysning i dina skyltfönster.
Alternativt kan du skydda dina LED lister med LED skenor eller LED aluminiumprofiler . Detta skyddar dina 24v LEDstrips från direktkontakt med vatten, värme eller feta vätskor eller syrastänk.

Filtrera efter

Pris
kr 4 kr 3440
Typ
mer... mindre
Kulör
mer... mindre
Färg
mer... mindre
IP klassifikation
mer... mindre
Ljusstyrka
280 6000
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy