Led ljus

Led ljus

Det finns 916 produkter.

Om du letar efter en ljuskälla som drivs av en LED , då har du kommit till rätt butik. På denna sida hittar du allt hjärtat önskar inom belysning med LED . LED belysning är en fantastisk teknik och har flera fördelar:

  • LED belysning har låg energiförbrukning
  • LED belysning har lång livslängd
  • LED belysning har en relativt låg värmeeffekt

Det finns därför goda skäl att byta till LED lampor och ljuskällor som har många fördelar jämfört med till exempel glödlampor och halogenlampor.

Visar 1 - 104 av 916 produkter

LED lampor och armaturer

Behöver du professionell belysning i form av armaturer, butiksbelysning eller lampor till kontoret hittar du många bra lösningar på denna sida. LED lampor finns i många varianter, och du kommer därför också att kunna hitta en typ och modell som passar dina behov. Vi har gjort en LED guide som du hittar en länk till längst ner på sidan och du är även välkommen att ringa eller skriva om du behöver råd.

Förrådsbelysning och nödbelysning med LED

I en butik är det en stor effekt av ljus, då den ska vara väl upplyst. Samtidigt ska varorna presenteras på bästa sätt. Du kan säkerställa en låg elräkning och en snygg och tydlig belysning med vår LED butiksbelysning. Vi kan även förse dina nya nödutgångsskyltar med LED teknik. Det är en energivänlig lösning som du kommer att kunna känna på din plånbok.

LED är framtidens belysning

Det råder ingen tvekan om att LED belysning är framtidens ljuskälla. Tekniken blir bättre och bättre, och det finns nu bara goda skäl att byta till LED . Hitta allt du behöver inom LED här på sajten. Vi levererar till dörren och fraktar i princip från dag till dag.

Du kan redan nu börja se fram emot låga elräkningar och lång livslängd på dina nya LED lampor.

Filtrera efter

Pris
kr 4 kr 9723
Kulör
mer... mindre
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy