T5 LED lysrör

T5 LED lysrör

Det finns 7 produkter.
Här på LEDproff hittar du ett stort utbud av T5 LED lysrör i olika längder, färgtemperaturer och ljusstyrkor. Navet T5 berättar om storleken på lysröret och kommer helt enkelt av att lysrören är 5/8 tum i diameter .
LED lysrör kan användas på många olika platser i hemmet eller på arbetsplatsen. Det goda och kraftfulla ljuset från ett LED lysrör gör sig till exempel bra när stora rum behöver lysas upp. Med LED lysrör kan du nöja dig med individuella lampor för att lysa upp stora rum, där du med andra typer av glödlampor annars skulle behöva installera många fler lampor för att uppnå tillräcklig mängd ljus.
LED lysrör lämpar sig även för att belysa mindre ytor som korridorer och verkstäder där bra ljus och få lampor behövs. Lysrören är också särskilt populära för installation över akvarier.
Visar 1 - 7 av 7 produkter

Färgtemperatur

Olika färgtemperaturer kan göra att du uppfattar ett rum olika, och kan bidra till att förändra stämningen i rummet. En varm eller neutral färgtemperatur lämpar sig bäst för hemmet och kontoret, där ljuset i hög grad påverkar både humör och arbetsmoral, medan en kall färgtemperatur lämpar sig bättre för att belysa områden där du inte behöver sitta många timmar åt gången och koncentrera.
Färgtemperaturen anges i Kelvin, där ett högt tal vittnar om kallt ljus, medan ett lågt tal vittnar om varmt ljus. Bland vårt urval av T5 LED lysrör kommer du att kunna välja mellan flera olika färgtemperaturer; till exempel en varmvit på 3000 Kelvin, en neutral vit på 4200 Kelvin eller en kallvit på 6500 Kelvin.
Du kan även välja mellan klart eller frostat glas på några av våra LED lysrör, där det klara glaset ger ett skarpare ljus, medan det frostade glaset ger ett mjukare ljus.

Byt ut dina traditionella lysrör mot T5 LED lysrör

Det finns många fördelar med att välja LED lysrör framför de traditionella lysrören. Där de gamla lysrören ofta flimrar, även när glödlampan är helt ny, har LED lysrören ett bra och konstant ljus som inte flimrar.
LED lysrör har dessutom mycket längre livslängd än traditionella lysrör, vilket gör att det tar längre tid mellan att du ska byta ut dina lysrör. Det kan spara mycket pengar över tid. För de flesta LED lysrör har en brinntid på upp till 50 000 timmar jämfört med de traditionella lysrören som vanligtvis har en brinntid på max 12 000 timmar.
Med LED lysrör kommer du även att kunna spara pengar på din elräkning, eftersom de är mycket mer energivänliga. Faktum är att du kommer att kunna spara upp till 75 % på din elräkning genom att välja LED lysrör framför traditionella lysrör.
Förutom att LED lysrör gynnar dig och din plånbok, gynnar lysrören även miljön på grund av sin låga energiförbrukning, samt för att de inte innehåller kvicksilver, som traditionella lysrör gör.
På vissa ställen kan du också överväga att använda LED strips istället för lysrör.

Filtrera efter

Pris
kr 191 kr 388
Kulör
mer... mindre
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy