Dyberg Larsen

Dyberg Larsen

Det finns 136 produkter.

Med lampdesigner från det danska märket Dyberg Larsen kan du piffa upp din inredning utan att kompromissa med vare sig stil eller funktionalitet. Lampor som levererar bra ljus behöver inte vara tråkiga genom att välja Dyberg Larsen lampor investerar du i lampor som är utvecklade till hög standard och med designen i fokus. Ta en titt på utbudet som innehåller golvlampor, vägglampor, pendlar, bordslampor och utomhuslampor.

Visar 1 - 104 av 136 produkter

Lampor från Dyberg Larsen för alla hem

Om du letar efter lampor av dansk design och hög kvalitet till bra priser, då är Dyberg Larsen ett bra ställe att börja. Varumärket har designat och tillverkat ett brett utbud av fantastiska lampor som kan möta alla behov.

Det är lampor som du snabbt kommer att känna igen då de har ett väldigt speciellt uttryck. Lamporna passar in i både det moderna och klassiska hemmet, så det är bara din egen fantasi och smak som sätter gränser för hur du kan använda lamporna som en möbel och inte bara belysning i hemmet. Du kan skapa din helt personliga inredning med lampor från Dyberg Larsen .

Skapa den perfekta atmosfären med Dyberg Larsen lampor

Står du inför en ny inredning av ditt hem, kontor eller kanske en butik? Man kommer inte runt belysningen, då både ljus från lampor och naturligt ljus bidrar till att sätta stämningen och skapa det bästa arbetsljuset, om det är ett krav. Här ska sägas att Dyberg Larsen har knäckt koden.

Du kan välja mellan taklampor, golvlampor, bordslampor och vägglampor i olika utföranden. Beroende på hur stort rummet är och hur du vill att själva belysningen ska vara kan du lättare bedöma vilka lampor du ska välja.

Idag finns det goda möjligheter att hitta en vacker och elegant lampa som kommer att pryda ditt hem eller din arbetsplats. Hitta din nya favorit i urvalet på denna sida.

 

Filtrera efter

Pris
kr 55 kr 3692
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy