LED armatur med T8-lysrör

LED armatur med T8-lysrör

Det finns 1 produkt.

T8 LED armaturer är armaturer som lyser upp minst lika starkt som andra typer av ljuskällor. Skillnaden är att den också har den unika kombinationen av LED teknik med minimal elförbrukning och exceptionell stabilitet. Därför används T8 LED armaturer också flitigt inom industrin, där det ska finnas maximal driftsäkerhet samt minimalt med rengöring och underhåll.

På LEDproff prioriterar vi funktionalitet och stabilitet när vi levererar LED lampor, men vi har även skruvat upp estetiken bra så att du kan lägga vantarna på den vackraste T8 LED armaturen på marknaden. Välj mellan de mycket långa 1,5 metrarna till källaren och långa korridorer, eller skaffa de kortare grundarmaturerna som kan användas i alla typer av byggnader med ett strålande resultat.

LED armatur T8 för ute och inne

I vårt mångsidiga urval på denna sida kan du både hitta en LED armatur T8 som har ett enkelrör, och du kan välja dem med dubbla rör. När du väljer en T8 LED armatur kan du även välja en variant som är vattentät, vilket är bekvämt om den till exempel behöver monteras nära en sprinkler eller andra installationer där det finns risk för vattenstänk.

Beroende på var du vill montera din LED armatur kan du välja olika ljustoner. I parkeringshus och andra platser där det måste vara begränsat antal personer kan ett svalt ljus med många nyanser av blått bidra till klar och tydlig sikt. Vill du bjuda in mysigheten inomhus, eller låta ljuset ge den goda stämningen, blir ett varmt och gyllene ljus ett fint bidrag till din övriga inredning. Neutralt ljus utan vare sig blå eller gula nyanser är särskilt fördelaktigt som arbetsljus eftersom det inte förvränger färgen på saker och material det lyser på. Därmed uppnår du de bästa arbetsvillkoren. T8 LED armatur är för de rum och byggnader där du vill ha både optimalt ljus och full funktionalitet, utan att kräva underhåll.

Filtrera efter

Pris
kr 16 kr 16
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy