Spectrum SHIFT Beam 12W
Svart, RA90, 40 cm

12422-0

New product

Spectrum SHIFT Beam 12W - Svart, RA90, 40 cm Expandera

Spectrum SHIFT Beam 12W, en slimmad och stilren lampa med nordisk design. Med möjligheten att rotera lampan och dess kompatibilitet med SHIFT-systemet är den extremt flexibel och anpassar sig till vilken inredning som helst.

  • Smal och nordisk design som passar vilken inredning som helst
  • Möjlighet att vrida lampan för att justera ljuset och dess uttryck
  • Lätt att använda med möjlighet till enkel förflyttning och enkel infästning
  • Hög färgåtergivning av RA90 för naturliga och levande färger
  • Bred spridningsvinkel på 150 grader för jämn och heltäckande belysning

Mer detaljer

kr 384,00

inkl. moms.

I lager.


Vad är SHIFT?

SHIFT-serien från SpectrumLED är en smart och innovativ belysningslösning. SHIFT är ett slankt och elegant skensystem som erbjuder den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet. Ett brett sortiment av lampor och belysning kan enkelt klickas på och flyttas längs skenan, vilket ger dig obegränsade möjligheter.

Läs mer om SHIFT - se hela katalogen: 2023 katalog


SHIFT-serien är definitionen av funktionalitet och mångsidighet. Den flexibla designen gör att du enkelt kan justera belysningen för att passa olika arrangemang och aktiviteter i ditt hem.

Får du många gäster och behöver flytta ditt matbord? Med ett SHIFT-system kan du enkelt flytta lampan över matbordet också. Behöver du mer fokuserat ljus för ett projekt? Med SHIFT kan du till exempel enkelt byta din hänglampa mot en spotlight.

Hela SHIFT-serien finns i svart eller vitt och har en läcker nordisk och minimalistisk design som passar perfekt i alla hem. Det breda utbudet av lampor och belysning säkerställer att det finns något för alla smaker och behov.


Produktbeskrivning

Spectrum SHIFT Beam 12W är en svart armatur med en effekt på 12W. Den är designad för att drivas med 48V-ström och ger en ljusstyrka på 1400 lm. Med sin breda spridning på 150 grader, säkerställer den en jämn fördelning av ljuset.

Det som verkligen utmärker Spectrum SHIFT Beam 12W är dess extra höga ljuskvalitet. Med ett RA-värde på 90-95 garanterar den ett livligt och naturligt vackert ljus som sprudlande visar alla färger. Oavsett vilket behov du har så räcker denna ljuskvalitet för att uppfylla det.

Genom att använda LED av högsta kvalitet kan denna armatur erbjuda lång och säker drift upp till 50.000 timmar, med minimalt fall i ljusstyrka. Dess professionella och pålitliga drift gör att du kan förvänta dig lång livslängd för hela produkten. Dessutom har den en god kylningskapasitet för att säkerställa optimal prestanda.

Spectrum SHIFT Beam 12W har dimensionerna 400 x 75 x Ø28 mm och har klassificeringen IP20, vilket betyder att den inte är vattentät. Den har också en integrerad ljuskälla.

Lyset
KulörVarm vit
Varm vit kulör3000K
DimbarNej
Ljusstyrka1400 lumens
Spridningsvinkel150 grader
RA>= 90
Förväntat livstid L8050.000 timer
Dimensioner
Höjd75 mm.
Bredd400 mm.
Diameter28 mm.
MaterialAl+PC
Effekt & spænding
Effekt12W
Spänning48V
Andet info
IP klassifikationIP20
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy