LED insats till taklampor

LED insats till taklampor

Det finns 6 produkter.

Letar du efter en ny LED takinsats till din LED taklampa? I så fall har du kommit till rätt ställe. I vårt fina urval har du många alternativ för att välja precis den insats du behöver. En LED takinsats är oftast gjord av plast och i hög kvalitet, med slitstarka och högteknologiska LED -dioder, som har extremt lång livslängd, vilket är en av kännetecknen för den populära LED tekniken.

LED har under de senaste decennierna vunnit mark som teknik för belysning både i privata hem och i industrin, eftersom den har den unika kombinationen av vackert och kraftfullt ljus i hög kvalitet och lång livslängd, vilket har en minimal påverkan på miljön och plånboken. .

Visar 1 - 6 av 6 produkter

LED takljusinsats

När du väljer en LED -taklampsinsats är kvalitet och material några av de viktigaste sakerna att hôjd på. På LEDproff har vi sett till att välja de LED taklampsinsatser som är gjorda i högsta kvalitet med öga för funktionalitet och elegans i en produkt.

Ljuset från en LED takinsats tillverkas med ett specialvärde på Kelvin-skalan, som är den skala som används för att mäta värme och kyla i ljus. Ju varmare ljuset ser ut för blotta ögat, desto lägre siffra kommer ljuset att ha på Kelvinskalan, som går från 1200 K, vilket motsvarar ett ljus och ända upp till 11000 K, vilket beskrivs som "blå himmel". sett i skuggorna". Ju fler gyllene och orange toner dina LED taklampsinsatser har, desto varmare kommer ljuset att se ut, och ju mer blått, desto svalare kommer ljuset att se ut.

Livslängden på LED lampor och ljuskällor är generellt mycket hög och du kommer att upptäcka att din LED takinsats också har en mycket lång livslängd på runt 50 000 timmars ljus. Eftersom LED takinsatserna är så energieffektiva kommer du att upptäcka att de alla har betyget minst A+ i energiklass. Så det finns flera fördelar med att välja en LED -taklampsinsats.

Filtrera efter

Pris
kr 24 kr 238
Kulör
mer... mindre
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy