Spectrum SHIFT Grid 22W
Vit, RA90, 40 cm, UGR19

12416-0

New product

Spectrum SHIFT Grid 22W - Vit, RA90, 40 cm, UGR19 Expandera

Spectrum SHIFT Grid 22W är den perfekta lösningen när du behöver effektiv och stilren belysning i ditt hem eller kontor. Med sin nordiska design passar den perfekt in i vilken inredning som helst.

  • Med sin rutnätsbelysning och en strålvinkel på 35 grader ger den exakt och fokuserad belysning.
  • Den kan enkelt monteras i SHIFT-systemet och klickas enkelt in i skenan, vilket gör det enkelt att justera belysningen efter behov.
  • Med en hög färgåtergivningskvalitet (RA90) ser den till att färgerna ser naturliga och levande ut.
  • Den har en låg bländning (UGR19), vilket gör att den inte stör ögonen och skapar en trevlig arbets- eller boendemiljö.
  • Med sin lätta och flexibla konstruktion är den lätt att flytta och kan användas i olika rum eller ytor efter behov.

Med Spectrum SHIFT Grid 22W får du belysning som kombinerar funktionalitet, estetik och användarvänlighet på bästa möjliga sätt.


Mer detaljer

kr 699,00

inkl. moms.

I lager.


Vad är SHIFT?

SHIFT-serien från SpectrumLED är en smart och innovativ belysningslösning. SHIFT är ett slankt och elegant skensystem som erbjuder den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet. Ett brett sortiment av lampor och belysning kan enkelt klickas på och flyttas längs skenan, vilket ger dig obegränsade möjligheter.

Läs mer om SHIFT - se hela katalogen: 2023 katalog


SHIFT-serien är definitionen av funktionalitet och mångsidighet. Den flexibla designen gör att du enkelt kan justera belysningen för att passa olika arrangemang och aktiviteter i ditt hem.

Får du många gäster och behöver flytta ditt matbord? Med ett SHIFT-system kan du enkelt flytta lampan över matbordet också. Behöver du mer fokuserat ljus för ett projekt? Med SHIFT kan du till exempel enkelt byta din hänglampa mot en spotlight.

Hela SHIFT-serien finns i svart eller vitt och har en läcker nordisk och minimalistisk design som passar perfekt i alla hem. Det breda utbudet av lampor och belysning säkerställer att det finns något för alla smaker och behov.


Produktdetaljer

Effekt: 22W

Skall försynas med 48V

Ljusstyrka: 2250 lm

Fokuserad ljusstråle: 35 grader

Ljuskvalitet: RA90

UGR19

Dimensioner: 23 x 404 x 42 mm

IP20 - Ej vattentät

Integrerad ljuskälla

Beskrivning

Produkten Spectrum SHIFT lättskena 22W i vit färg är en lysande lösning för att skapa ett kontrollerat och vackert ljus. Med sin effekt på 22W och behovet av 48V för att fungera optimalt, ger den tillräckligt med ljusstyrka på 2250 lm för att lysa upp rummet.

Ljusets strålvinkel på 35 grader säkerställer att ljuset blir fokuserat och sprids jämnt i rummet. Detta skapar en behaglig och lugnande miljö.

Denna produkt erbjuder extra hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 90-95. Detta innebär att färgerna visas på ett livligt och naturligt sätt, vilket skapar en härlig atmosfär och ger utrymme för att visa alla färger på ett sprudlande sätt.

Tack vare användningen av LED av högsta kvalitet, har produkten en drifttid på upp till 50 000 timmar utan att förlora sin ljusstyrka. Detta ger långvarig och tillförlitlig prestanda. Den professionella och pålitliga kylkapaciteten ser till att produkten har en lång livslängd.

Produktens dimensioner på 23 x 404 x 42 mm gör den lätt att installera och passar perfekt in i olika rum eller miljöer.

Observera att denna produkt har en IP20-klassificering och är inte vattentät. Den är lämplig för användning inomhus där inget vatten eller fukt kommer i kontakt med den.

Med sin integrerade ljuskälla blir installationen enkel och smidig. Du behöver inte oroa dig för att köpa separata ljuskällor, vilket sparar tid och pengar.

Lyset
KulörVarm vit
Varm vit kulör3000K
DimbarNej
Ljusstyrka2250 lumens
Spridningsvinkel35 grader
RA>= 90
Förväntat livstid L8050.000 timer
UGR19
Dimensioner
Höjd404 mm.
Bredd23 mm.
Djup42 mm.
MaterialAl+PC
Effekt & spænding
Effekt22W
Spänning48V
Andet info
IP klassifikationIP20
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy