Komplett LED T5 armatur

Komplett LED T5 armatur

Det finns 12 produkter.
Komplett LED armatur På denna sida hittar du vårt urval av kompletta LED armaturer som kan ersätta befintliga T5 lysrör och tillhörande armatur. Du byter helt enkelt ut hela armaturen och sätter upp en av produkterna på denna sida istället. Flera av produkterna kan sättas ihop så att du kan montera flera amarturer för ett brett sortiment. Det ger en kraftfull och mycket enhetlig belysning i t.ex. korridorer, förrådshallar och liknande platser där bra och starkt ljus behövs.
LED armaturen ger också ungefär dubbelt så mycket ljus som motsvarande lysrör och jämfört med lysröret sparar du cirka 75 % av strömförbrukningen, precis som att LED armaturen har en livslängd som är lite över 4 gånger så lång som en liknande lysrör. Så med kompletta LED armaturer från LEDproff finns det verkligen pengar att spara. Läs mer under produkterna.
Visar 1 - 12 av 12 produkter

Hitta rätt färgnyans för en komplett LED armatur

Alla våra kompletta LED armaturer lyser upp vitt. Men precis som man skulle kunna få lysrör i olika färgnyanser kan man också få olika färgnyanser på ljuset från en LED armatur. Färgtonen indikeras av färgtemperaturen. Den mäts i grader Kelvin och anges med ett värde mellan 0 och 10 000.
Ju närmare 0 Kelvin färgtemperaturen är, desto varmare upplevs ljuset. Varmt ljus är bra för belysning i rum och områden där vi måste vistas länge i taget. T.ex. på jobbet, i ett väntrum eller hemma privat. Det varma ljuset upplevs bekvämare, ger bättre komfort och får människor att känna sig bekväma och på bättre humör.
Omvänt, ju närmare vi kommer 10 000 Kelvin, desto kallare ljus. Det här ljuset verkar väldigt starkt och ljuset från det gör att sakerna det lyser upp verkar klarare och mycket mer färgäkta än om du hade belyst dem med ett varmt ljus med låg Kelvin-temperatur. Därför är lampor i höga färgtemperaturer mycket lämpliga för t.ex. montrar eller rum där det är viktigt att varorna ser bra ut och ser mest naturliga ut.
Egentligen borde vi också välja ett sådant ljus över matbordet, eftersom maten då skulle se mer naturlig ut. Det skulle göra det lättare att få kräsna människor att äta mat som de annars inte tycker ser bra ut. Men på grund av mysigheten väljer de flesta istället ett varmt ljus över matbordet.

Fler fördelar med att byta till LED armaturer

Men det finns många fler fördelar med att byta ut de gamla lysrörsarmaturerna mot moderna LED armaturer. T.ex. ljuset blir mer stabilt och tänds direkt. Blinkande lampor är släckta när lysrören behöver slås på eller när röret ska gå och du slipper också att ljuset ändrar färgnyans över tid eftersom lysröret först måste värmas upp innan det avger sin rätta färgnyans.
Alternativt kan du komplettera de kompletta LED armaturerna med LED lister på de ställen där skuggor ska dyka upp i rummet t.ex. eftersom det är för långt mellan armaturerna.

Filtrera efter

Pris
kr 14 kr 233
Kulör
mer... mindre
Filtrera
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy